מתח נפשי- מצב רוח רע.צריכה תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    עקב טוב.
    אני ביום החמישי מאז שהתחלתי את הדקקפטיל, אני בתהליך של הפרייה IVF.
    קשה לי ורע לי, אני יכולה יום שלם לצחוק, לחייך, לרקוד ובשניות הכל נגמר.
    היום התפרקתי לבעלי בלי סיבה.
    בכיתי כמו שבחיים לא בכיתי. נחנקתי מרוב בכי.
    השתחררות קלה.
    איך אתן שורדות את המתח הנפשי, את הכאב.
    את ההרגשה שלא הכל תלוי בי?
    אני יודעת ומאמינה בכל ליבי שהכל מלמעלה, אבל אני זקוקה לתמיכה, להירגע.
    אני יודעת שאני חייבת ללכת לטיפול רגועה ושלווה...
    איך עושים את זה...?
    מחכה ...

6 תגובות
עמוד 1
  • היי...

אין מה לעשות !

זה קשה !!!

התחושות שאת מתארת הן של כולנו . העצבות כנראה היא חלק מאיתנו
    אבל אל תהיי עצובה " אין ייאוש בעולם כלל " .
    תתחזקי , מותר לבכות לדעתי אפילו זה מאוד משחרר .
    אבל צריך לקום ולהמשיך הלאה .
    אני אחרי 3 הזרעות ו8 הפריות שלא הצליחו יש לי המון רגעי משבר
    אבל אני ממשיכה אין ברירה אנחנו רוצות משהו ואנחנו נלחם לא נוותר
    למרות שמה שלא נעשה לא תלוי בנו . נראה לה' כמה אנחנו רוצות ,כמהות
    להיות אמהות והוא ברחמיו יגשים לנו משאלותינו לטובה בע"ה !
    אני אישית דרך אגב מנהלת עם בעלי הרבה שיחות נפש על כל המצב
    שיבין שבתקופת הטיפולים עם כל ההורמונים אני לא אותו דבר
    שיקשיב יותר שיתחשב ( למרות שהוא מאוד מקשיב ומתחשב ) בגלל כל ההורמונים
    את יותר רגישה ולדעתי זה משחרר כשאת יכולה לדבר עם בעלך !
    אל תשכחי שהם גם עוברים משבר רק שהם פחות מדברים .
    מקווה שעזרתי ולו במעט .
    תחייכי הכל לטובה גם אם זה לא נראה לנו ככה .
    דרך אגב שמעתי שעשו מחקר על נשים בטיפולי הפריה
    לחלק הביאו בתהליך ליצן שיצחיק אותם ולחלק לא .
    החלק השמח הביא שיעור הריונות יותר גבוה!
    אז הכי חשוב להיות בשמחה !
    בהצלחה
  • הכל בראש!
    כולם אומרים את זה, אני יודעת. אני שונאת שאומרים לי את זה. אבל גם אני אומרת את זה כי זה באמת ככה!
    אני ממליצה לך לשנות את מרכז הלחץ: אם יש לך הובי או חלום ישן שעד היום לא העזת להגשים, אז זה הזמן!!!
    אני חזרתי לצייר כמעט חמש-עשרה שנים אחרי שזרקתי את קן הציור שלי מימי התיכון, וקניתי גלגליות כי מעולם לא למדתי אפילו לעמוד עליהן ותמיד חלמתי לעשות את זה. גם הגיבור שלי הפסיק לעשן, התחיל לעשות ספורט, לרוץ, לשחק טניס ואפילו נרשם לכמה תחרויות של חובבנים.
    אז במקום להתעסק כל הזמן בשיחות על כמה זה לא נעים לקרוא באבחנה infertility female וכל התרופות עם השמות המלחיצים, הבדיקות והטיפולים הפולשניים, התקוות והתרקסותן לרסיסים, אנחנו מדברים על הדברים הכיפיים שאנחנו עושים, כל הנצחונות הקטנים שלנו, ומה שקשור לטיפולי הפוריות נדחה והפך להיות שולי.
    אני מאוד ממליצה גם לך וגם לבעלך למצוא את הזמן לעצמכם (כל אחד לעצמו) ולמצוא לעצמכם דברים שיעסיקו אתכם יותר מהטיפולים.
    וכמובן שיהיה בהצלחה ושתצליחו ושניפגש בקרוב בפורום של .

• תיהי חזקה נסיכה!
  • הבנות פה צודקות....

כל מה שנשאר לי זה לחבק אות ולהיד שהכל לטובה
    (למרות שזה נשמע ל מצחיק ומגוחך עכשיו)

בשורות טובות מאמי

• שמחה יקרה!

אני מבינה וסביר להניח שכל אחת כאן שקוראת את ההודעה שלך מבינה, מכירה את הכאב ומכירה את פרצי הבכי האלה.. זה חלק מהשגרה שלנו.

אני לא יודעת באיזה שלב את, אבל מנסיון אני יכולה להגיד, ונראה לי כאן שהרבה יתמכו בעובדה שככל שהזמן עובר החיים מלמדים אותנו להרים את הראש, לחייך, לאגור את כל הכוחות ולהיות שמחים.. אז נכון זה לא קל ויש רגעי משבר וכל רגע של משבר הוא קשה בפני עצמו, הוא קשה!

אבל את ואני ועוד הרבה בנות נפלאות כאן זכו, ממש ככה, זכו להיות במסע הזה, זה מסע לא קל וזה מסע כואב ויש בו המון ציפיות ותקוות וחלומות שליצדם יש הרבה כאב.. אבל יש גם צמיחה והתפתחות וגדילה והמון אהבה מתגלת דווקא במקום היותר חשוכים...

אני מצאתי את האמונה מחדש, ממש ככה, התחלתי ללמוד אמונה, ללמוד להודות על כל דבר ולו הקטן ביותר שנראה טריוויאלי לחלוטין, למדתי לחייך ולמדתי להאמין שמה שעושה ריבונו של עולם זה לטובה, בכל צורה שתסתכלי על זה זה לטובה, אז נכון קשה לראות את זה ולפעמים גם קשה להרגיש אבל אני יכולה לומר לך בוודאות שזה לטובה.. יש פעמים שרק הימים יוכלו לספר לך כמה טוב היה זה עבורך...

השמחה חשובה, החיוך חשוב.. אני יודעת שזה קשה, ברגעים האלה שאנחנו למטה הכאב הזה עצום ולא נראה ששום דבר בעולם יכול לרפא אותו זה כל כך כואב וכל כך עצוב שזה מושך למטה וגורם לכל שאר הדברים להיראות אפורים...
    אבל הם לא אפורים.. והיום הזה שאת תחזיקי את הבונבון הקטן שלו את מחכה יגיע את תהיי מאושרת.. הכל ישכח ואת תרוויחי את הכל... אין ספק הטוב יגיע.. ובעצם הטוב כבר כאן! כל מה שעושה ה' זה לטובה! תאמיני בזה כי זה באמת ככה!

וחברה טובה אהובה ויקרה של אומרת י.. בכל פעם שהחושך מאיים וכאב מושך למקומות כל כך נמוכים "הכי חשוך לפני עלות השחר"

אז תרימי ראש, תחייכי, תנשמי עמוק ותאמיני! יום יבוא וכל המסע הזה יהיה חלק מהאישיות שלך, מהאימהות שלך, מהעוצמה שלך ומהאושר שלך!

אין יאוש בעולם כלל!

10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000X
  • בס"ד

תודה רבה בנות יקרות שלי...
    טוב שיש לנו אחת את השניה, וטוב שיש את האמונה שהכל מאת השם.
    מחזיקה לכולם אצבעות.
    בע"ה יום חמישי ב 20/5 אני בבדיקות דם ואולטראסונד, כדי לראות מה קורה עם הזריקות וכדי לקבוע את תהליך השאיבה.
    תודה על הכל, מקווה שהכל יהיה בסדר בע"ה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה