זהו החלטתי!!!!!! חחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהיום אני פותחת את שירשור הפנינים היומי
    אז אני מתחילה
    יצאו ללולי פצעים על הלשון שוב (חודש שעבר גם היו וטיפלנו עם חלב עיזים)
    היא כניראה לא זכרה לומר לי חלב עיזים אז היא אמרה לי :אמא, יש לי פצע בלשון שימי לי טיפת חלב
    עכשיו תורכן
10 תגובות
עמוד 1
  • חמודההההההההההה

אתמול יותם בכה שעדן הרימה אותו, לקחתי אותו ממנה ואז היא באה לידי וגם אור שניהם מכל צד ויותם על הידיים שלי, ואז היא ואור התחילו להגיד אמא שלי אמא שלי התחילו לתת לי נשיקה ואמרו אמא שלי אמא שלי ויותם לא ידע מה לעשות ופתאום משך לי בחולצה ואמר ציצי ציצי כאילו טוב אמא שלכם אבל הציצי שליייייייייייייי

• מה שנכון נכון
    איך את מסתדרת איתם עכשיו?
    אני לא מעודכנת
  • יוואווו אורטל חחח הזכרת לי
    מקודם ביקשתי מאחותי שתקח אותה למגרש משחקים והבאתי להם כסף לביזבוזים אז לוטלי אמרה לי תני לי הרבה אני רוצה 20 שקל

• "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אני מתה על השירשורים האלה חחח
    כמה ארושר בשירשור אחד
  • אתמול בבוקר בעלי לקח את עידן לגן ובגלל שהוא קלסטרופוב הוא יורד במדרגות ואני הורדתי לו את עידן במעלית...
    הוא לקח אותו ואמרתי לו ביי יפה שלי שיהיה לך יום מקסים, לחצתי והמעלית נסגרה
    אז בעלי התקשר לספר לי שעידן אמר " אמא קיקה (נשיקה)... אמא מבולבלת שכחה קיקה"

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יאוווווו יש לי כמה יציאות רק של היום
    בעלי בדיוק חזר מהעבודה ואני אומרת לו "מה לא מגיעה לי נשיקה" אז הוא בא ונתן לי אז אוריאן יושבת בשילוב ידיים ועם הראש למטה "ומה איתי אבא"
    עוד יציאה התקלחנו וקראתי לבעלי שיבוא להוציא את אוריאן בזמן שאני נכנסת להתקלח אז היא אומרת לי "אמא הוא עסוק הוא לא שומע" אני מתתתתתתתהההההההה על הבובה הזאת.......
    יציאה אחרונה היא ישבה לעשות קקי בישבנון היא שואלת אותי "אמא מתי כבר יצא הקקי המסיח(המסריח) מהטוסיק החמוד של אוריאני"

• חחחחחחח
    אצלי היא יושבת על האסלה ואומרת אמא הנה הוא יוצא הוא יוצא ואז כשהוא יוצא היא אומרת לי: אמא, שמעת פלוק?
    והיום אחותי כעסה עליה אז היא אמרה לה:נו נו נו !אני מצטערת אבל את מטומטמת
    או שאחותי אומרת לה משהו שלא מעניין אותה אז היא עונה לה בציניות:ממש מרגש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה