צחצוח שיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אני משכנעת את אוראל לצחצח שיניים? אפילו בלי משחה
    היא פשוט לא מוכנה לשים את המברשת בפה, אפילו לא במקלחת
    מצחיק שמלא דברים אחרים היא כן מכניסה לפה...
    איך אפשר לשכנע אותה? עצות
    תודה
14 תגובות
עמוד 1
  • ספרי לה את הסיפור קריוס ובקטוס
    שחר שנה שעברה סיפרו להם את זה בגן ומאז הוא מצחצח כל הזמן את השינים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בתשי גם אני סיפרתי לה את קריוס ובקטוס ואני נותנת לה לשחק עם המברשת גם מעבר לשעות המקלחת בסוף היא התרגלה היום היא אפילו מבקשת לשים את המשחה לבדה.
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

• אנחנו גם הסברנו על קריוס ובקטוס ( הוא מעוות את השמות שלהם וזה כזה חמוד ) והוא די סטרילי אז הוא נתן לצחצח אבל לשניה וחצי....

לא מזמן קניתי לו משחה ומאז הוא פותח לי פה גדול

אבל עכשיו הקטנה עושה לי בעיות . יש לה רק 6 שיניים אבל היא לא נותנת להתקרב אליהן. ניסיתי גם עם המשחה... לא עובד בינתיים.
    תמר

התחרות שלי
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • בעלי מצליח לצחצח לאליה עם האצבע שלו...
  • אני בהתחלה הייתי מעמידה את עידן לידי בזמן שצחצחתי שיניים
    ונתתי לו מברשת והוא פשוט חיקה אותי...
    כמובן שזה לא בדיוק צחצוח כמו שצריך, אבל לפחות ככה מתרגלים לרעיון
  • תצחצחי איתה יחד ותיראי שהיא תעשה מזה משחק...

• אני מהתחלה נתתי לה "לצחצח" לבד, עם משחה - זה טעים לה
  • גם אצלנו לקח הרבה זמן עד שהצלחנו לשכנע אותה.
    בסוף מה שעזר זה לתת לה להחזיק מראה (או להחזיק אותה לפניה) בזמן שהיא באמבטיה ואז היא מצחצחת לעצמה, ובאמצע אנחנו מתחילים לצחצח לה.
    היא גם מאוד אוהבת את המשחה וכל הזמן מבקשת שנמרח לה עוד על המברשת.
  • גם לנו הייתה את הבעיה הזו אבל יש לנו את הדיסק של סוד השוקולד ובסופו יש שיר על ציחצוח שיניים וחיידקים,עששת וכל זה אז אני אומרת לו שצריך להוציא את גברת עששת מהפה אז הוא מצחצח לי ואני מצחצחת לו
  • אנחנו הרגלנו אותה מהרגע שבקעה השן הראשונה אבל היום יש לנו בעיה אחרת היא חולה על משחת שיניים
  • אצבעון סיליקון קני בשילב בתור התחלה זה מאוד מדגדג ונחמד, בנוסף חוויה טובה וזיכרון טוב -את יכולה בתור התחלה, לשאול אותה איזה חיה היא רוצה להיות היום דוגמה פה של אריה או היפופותם ואז אך הוא פותח הכי גדוללללללללללללל ואז תצחיקי אותה בבטן והצוואר בדיגדוגים תוך ישיבה עליך היא תפתח את הפה מצחוק ותעברי לדיגדוגים עם האצבעון ,לאט לאט תמשיכי עד שתעברו למברשת וללא דיגדוגים עם הסבר על החיידקים וחשיבות הציחצוח כרגע היא מסרבת ומפחדת לא מעניין אותה החיידקים,ברגע שלא תפחד אז היא תפתח לשמוע הסבר הגיוני.

• אצלי רק לא מזמן שתיהן מצחצחות....וההנאה רבה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אולי תוך כדי שירים מתאימים ...
    אולי ביחד איתך...

• תודה אני אנסה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה