היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב ... נראה לי כדי להתחיל בתהליך של גמילה ..... איתמר כבר בן שנתיים ו חמישה חודשים - לא מוכן בשום אופן לעשות בשירותים מה עושים? אייך מתחילים? להוריד טיטול ביום אחד וזהו? מה אומרים? מה אני עושה עם הגן שלו? אייך לא לגרום לו לפוביה בנושא? ואולי זה רק נראה לי שצריך ואני בעצם צריכה לחכות שהוא ידרוש? תודה לכל מי שתתייחס.....
14 תגובות
עמוד 1
לא ללחוץ זה הכי חשוב זה שהוא בן שנתיים וחמישה חודשים לא אומר שהוא מוכן ויכול להיות שעוד חודש הוא יבקש מעצמו וירגיש מוכן לבד
תדברי איתו תראי איך הוא זורם תקני לו את הדיסק האסלה הקסומה- מאוד מוצלח ומומלץ בדיוק פתחתי שרשור לגבי הגמילה אצלינו וגם לנו לא הולך הכי קל- למרות שיש שיתוף פעולה אבל הוא לא כל הזמן ולכן זה לוקח אצלי יותר זמן.
לגבי הגן אני יודעת שעד שלא מתחילים בבית וזה נכנס לתלם בד"כ הגננת לא משתפת פעולה- אבל תדברי עם הגננת שלך תשאלי אותה לגבי המוכנות שלו ואיך הוא מגיב בגן לנושא.
אצלי הגננת אומרת שהוא לא אומר כלום בעניין וכשאנחנו נמצאים אצל חברים הוא כן מבקש אז זה הרבה יותר מסובך.
שיהיה בהצלחה
אם הואל לא מוכן לגשת לשירותים אז זה אומר שהוא עוד לא מוכן אני לא היתי מורידה עדיין מנסה עוד שבוע בערך שוב ורואה אם עדין לא מוכן לחכות עוד
מה שכן תראי לו דיסקים בנושא כמו האסלה הקסומה
ויש מלא ספרים שאפשר לספר לא חייב לקנות אפשר ללכת לספריה וכל שבוע לקחת ספר אחר
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
כמה זמן לא היית פה
מוכר... הקטע המוזר שלפני כחודשיים עידן היה מבקש לעשות בסיר ואנחנו זרמנו איתו אבל לא הורדנו טיטול... פשוט כשביקש לקחנו אותו אחרי שבועיים שלושה הוא החליט שהספיק לו
אז ככה אנחנו התחלנו כי אני רציתי ולא כי הילדה "הייתה מוכנה" 1.הפסקנו במכה אחת.אמרנו ביי לחיתולים הסברתי לה כמה היא גדולה שרנו שירים של חיתולי והתחלנו בגמילה. 2.היה לי בעיה עם הגן הבנות יודעות כמה..אבל הגננות בעצמן היו בשוק מהילדה שהיא נגמלה ביומיים 3.בלילה אני עדיין שמה לה חיתול אבל היא התחילה לקום הלילה ולילה קודם להגיד שיש לה פיפי אז אני מרוצה
מאמי אם הילד לא שלם עם עצמו עם הגמילה זה לא שווה את המאמץ המרובה שלך תלבישי לו טיטול ותנסי שוב להציע לו שבוע הבא...ואם הוא עדיין לא יהיה מוכן לא קרה כלום
בינתיים אל תורידי טיטול
תמשיכי להציע לו לעשות בסיר / שירותים
אם הוא מסכים, תתלהבי... אם לא מסכים - לא ללחוץ.
מדי פעם להסביר שעושים בשירותים, לתת דוגמא עלייך ועל אבא שלו (אבל שלא ירגיש שזה עניין גדול)
לגבי הפוביה: שמתי לב שבייבי שלי ממש נבהלה שיצא לה קקי בסיר, אז הפסקתי לשים אותה על הסיר לאיזו תקופה, והתחלתי להראות לה מה יצא בטיטול (שתבין מה זה קקי) וזה עזר.. היא עכשיו כבר לא נבהלת.
לגבי הגן, לא יודעת מה לייעץ, אצלנו למזלי הם לגמרי בעניין ועוזרים לגמול את כל מי שמוכן.
עידןן בגיל שלו ואני זורמת איתו, מתי שהוא רוצה להוריד את הטיטול ולנסות בשירותים אני נותנת לו אבל בעיקרון אני מחכה שזה יבוא ממנו
תודה לכולן על התגובות,
היי!
הכי טוב שזה יבוא מהילד , כך הגמילה מהירה יותר! וכשהוכחה- חצי שנה חפרתי לגאיה על גמילה מטיטולים אבל זה לא דיבר אליה... הפסקתי לחפור , ופתאום ביום אחד הילדה ביקשה לעשות פיפי בשירותים ( היא פשוט נגמלה בסופשבוע אחד! הלכה לגן ביום ראשון עם תחתונים ובלי פיספוסים!