יש כאן מניקות/מניקות לשעבר למרחקים ארוכים? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הנסיכה כבר בת שנה ו-10 ואני בשבוע 14. בחודש האחרון התחלנו גמילה, כבר ירדנו מ-4 הנקות להנקה אחת (לפני השינה). כשהיא מבקשת בשעות אחרות אני אומרת לה "הציצי סגור" והיא חוזרת אחרי "גור" ונשבר לי הלב. בינתיים אני לא רואה עליה סימנים שטעם החלב השתנה והוא לא לטעמה. התכנית היא לגמול אותה לחלוטין עוד כשבוע וחצי-שבועיים. אני שלמה עם ההחלטה אבל לסרב לה בכל פעם שהיא מבקשת קורע לי את הלב...
8 תגובות
עמוד 1
לא הבנתי מה השאלה?
או שאת רוצה לגמול אותה..... ונכון זה קשה וכואב
טוב שהפסקת לה את ההנקות בהדרגה כך יהיה לה יותר קל אני הפסקתי גם בהדרגה אחרי 9 חודשים של הנקה ומהר מאוד הילד התרגל למשהוא אחר נראה לי שלך יותר קשה ממנה אבל ההנקה בהריון מאוד קשה כי שואבים ממך כפול שניים כדי שתשמרי על הכוחות שלך לילד הבא בהצלחה
סביב שבוע 21 אני חושבת מתחיל תהליך חדש של ייצור החלב בגוף לבייבי ואז ישנו גם שינוי חד בטעמו של החלב מה שגורם לילד היונק לחדול לבד מהטעם שהשתנה אז בכל מקרה היא תיגמל לבד עוד קצת *********************
אני הבנתי שמאיזה שלב מסויים של ההריון זה לא בריא להמשיך להניק (נדמה לי שחודש שישי). להניק עד שנה ו-10 זה מכובד, גם בגיל 15 יהיה לך קשה להפסיק, אבל היא חייבת להגמל מתישהו.
תודה לכולן על החיזוקים והתמיכה. אעדכן אתכן איך הולך.
אני רק בפסח הפסקתי להניק- לא זוכרת איזה שבוע הייתי.
אין בעיה להניק בהריון! אם הבובה רוצה כי החלב משתנה.. אוהבת בשמת
אני הנקתי שנה וחצי והגמילה היתה קשה מאוד כי הוא רצה כל היום, במקום אוכל - ציצי, בכל פעם שבכה הוא רצה להירגע עם ציצי, כל פעם שהיה עייף - לישון עם ציצי בסוף חתכתי את זה עם כדורים לייבוש והיו לו כמה ימים קשים, אבל נדהמתי לראות כמה זה היה רק הרגל ולא באמת צורך. תחתכי בלי היסוס, אם זה רק הנקה אחת ביום אז מצבך טוב! מיטל