שאין ספק שחזרנו לשגרעעעעעעעעע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה על החפירה חייבת לשחרר קיטור או שאני יורה במישהו.
    אתמול הלכתי עם חמתי וגיסתי לקניות (הייתי צריכה לחנות בגדים ליד לקנות ללהב חליפות קצרות וכמה בגדי גוף כפיג'מה).
    כמובן שחמתי חייבת להעיר בלי סוףףףףףףףףףף על כל דבר קטן פצפון. אפילו על זה שלקחתי טיולון היא היתה חייבת להעיר (עם הילדים שלי לא לקחתי טיולון ועדיין השתלטתי עליהם יופי - כל הכבוד לך אם השנה). ואח"כ פגשתי אותן בסופר עם השקית מהחנות בגדים אז היא אומרת לי "מה כבר קנית לה" (ג'ינס ליווייס ב300 ש"ח ונעלי פומה
11 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך ולבעלך מגיע לו וואחד חיבוק ונשיקה
    זה מדהים איך הרבה פעמים , בפנינו , הם לא מראים את ההסכמה שלהם או את כל הדברים שאנחנו רוצות לראות , אבל כשהם לבד- פתאום זה אחרת ....
    וחמותך - טוב נו ...
  • שימי פססססססססס
    אני לא מבינה למה את בכלל לוקחת ללב. לאבא שלי יש שיטות חינוך שונות משלי (לא שאני זוכרת שהוא היה כל כך מעורב בחינוך שלי) אבל מאז שיונתן בן 3 שבועות הוא מעיר לי על החינוך שלו!
    בגיל 3 שבועות הוא אמר לי לא להרים אותו כשהוא בוכה סתם כי הוא יהיה מפונק
  • כמה כמה אפשר להתלונן על בן אדם, למה היא עושה את זה? למה היא לא מנסה לראות איזה אמא מדהימה את? וכן לאהוב אותך על הדרך שאת מחליטה לגדל את הבת שלך, וכן לראות שילד זקוק למשמעת ובטח לא לפרוץ גבולות ואחר כך בגיל גדול יותר לבכות למה לא עשינו. אז מאמי עזבי אותה כנראה שבאמת אין לה שום תקנה
    ובקשר לבעלך, אני ממש גאה בו, כל הכבוד שכך הגן עלייך כיף לראות ולשמוע שמבחינתו את אחלה אמא, וזה מה שחשוב
  • שיהיה לך ברור שגם חמותי וכל הצד של בעלי חושב שאני קפדנית מדי, סטרילית מדי , לחוצה מדי
    אז כן , אני גם מקפידה על שגרת יום , לא מוכנה שירין יאכל בידים מלוכלכות
    או שכל אחד שחושב שהוא נקי יכניס לו אוכל עם היד לפה, או ישתה מכוס של אחרים , או יאכל מהרצפה או ילבש פעמיים את אותה החולצה למרות שאין כתמים (אבל ריח של רוק רק מסריח - אפילו שלא רואים)
    וכן , אני בהחלט מעדיפה שיאכל פשטידה או ביצה או עוף מאשר במבה אדומה לארוחת ערב
    וכן , אם אני מחליטה שמשהו מסוכן - אני אלך עם הלב שלי , כי כשהתביישתי שאני אולי לחוצה מדי- והקשבתי להם - הילד יצא עם דם

כמו שיעל רשמה- שימי פס - זו הדרך שלך , את תחליטי
  • איזו חמות איכססססססס ,ממש מגעיל שהיא מעבירה עלייך ביקורת ומרכלת עלייך עם בעלך
    למה שלא תגידי לה שזה מפריע לך לשמוע ממנה רק ביקורת ושזה מפריע לך שהיא מרכלת עלייך עם בעלך/ גיסתך ...ושלא יזיק לה לפרגן לך קצת
    אולי היא תתרכך קצת? למרות שהיא נשמעת ממש בלתי נסבלת ,יותר גרועה מחמותי אפילו
    לא נורא, תסבלי אותה עוד קצת ,עוד מעט אתם עוברים דירה
  • מה שהיא אמרה זה משפט מכוער ביותר!!
    זה ממש מרגיז ההסתה וההתערבות הזאת, כי זה תמיד מחלחל להם בפנים.
    כל הכבוד לו שהגן עליך, ויפה שאמרת לו את זה.
    מקווה שתצאו משם המצב ישתפר

מיטל
  • קודם כל אני רוצה להגיד לך שאת אמא מקסימה ומשקיענית
    וזה מתבטא כאן בכל הודעה שאת כותבת

כל הכבוד לבעלך שמעריך אותך ואת מעשייך, ועוד הצליח לעמוד מול אמא שלו (זה מאד לא קל בשבילם...)

תמשיכי לעמוד על שלך, אני חושבת שאת צודקת ב- 100% בהרגלים שאת מנסה לתת ללהב, וזה ישתלם לך בעתיד כשתהיה לך ילדה מחונכת

ולגבי חמותך
  • גאה בבעלך
  • נגה הסירי דאגה מליבך - הוא את המתנה שלו כבר קיבל
  • ממש גאה בבעלך ומקווה שתגובתו (בעיקר כי לא ידע שאת מקשיבה) החזירה לך את האמון ביחסיכם....
    שמחה שהאזנת לשיחה הזו ביניהם ונוכחת איך הוא עונה לה ולמה הוא שותק כשיש לה מה לומר עלייך בנוכחותך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה