נשך את יונתן כלב :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אני עושה? זה הכלב של השכנים של אבא שלי

יעל, אמא של יונתן
26 תגובות
עמוד 1
  • תבררי אם יש לו חיסון כלבת דבר ראשון ונראה לי שכדאי לקחת את הילד לקופ"ח או מיון... תעדכני מה קורה
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • צריך לעשות כך:
    להרים טלפון ללשכת הבריאות המחוזית באיזור מגוריכם. לספר להם על הנשיכה.
    הם יקחו פרטים, ודבר ראשון יעבירו את המידע על הכלב הנושך הלאה, וקרוב לוודאי שיקחו את הכלב להסגר, אלא אם כן ברשותם של בעלי הכלב מסמכים המעידים על חיסון עדכני נגד כלבת.
    תצטרכי להגיע עם יונתן ללשכת הבריאות, שם ימולא דו"ח נשיכת בע"ח, הוא ייבדק ע"י רופא/ה, ולפי שיקול דעתם יקבל או לא יקבל חיסון נגד כלבת.
    לשכת הבריאות המחוזית חייבת לראות את פצע הנשיכה.
    תהיו בריאים ושיעבור בקלות!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• הרעיון מאחורי ההסגר זה לוודא שעוברת תקופה שיכולה להיות תקופת דגירה מבלי שהכלב מפתח שום תסמינים. אם עוברת התקופה ואין תסמינים, אז הכלב בהכרח בריא ואין צורך לחסן את הילד.
    לפי זה, אם הכלב מחוסן, הוא לא צריך ללכת להסגר והילד לא צריך לקבל חיסון. אולי רק חיסון טטנוס, אבל נראה לי שבגיל הזה הוא עוד מחוסן.
  • בדיוק כמו ששמש רשמה.
  • כמו שרשמו.
    תרגישו טוב
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• אוי, מסכן

נשיכה רצינית? איך יונתן? זה כלב שהוא מכיר, מלטף בדר"כ?

תעדכני אותנו מה שלומו
    תמר

התחרות שלי
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • גם אותי נשך פעם כלב אז...
    1. חייב דחוף חיסון טטנוס אם לא קיבל ב10 או 5 שנים האחרונות.. (לא זוכרת בדיוק)
    2. להודיע ללישכת הבריאות המחוזית - בת"א הם יושבים ברחוב הארבעה - אני מסרתי את פרטי הבעלים של הכלב שנשך אותי, הכלב לא היה מחוסן אבל לא שמו אותו בהסגר.. ולא נתנו לי זריקות (חוץ מהטטנוס)
    3. כמובן כמובן ללכת להיבדק ע"י רופא - אל תיבהלי אם עכשיו לא רואים כלום ומחר יהיה לו סימן כחול.. לי בהתחלה לא ראו כלום חוץ מקצת אדום ולמחרת כל הרגל שלי היתה כחולה.. אבל זה עבר..
    4. אני באופן אישי הייתי מתלוננת / מדווחת בעירייה על הכלב, לא משנה כמה נחמדים בעליו אם הוא נשך פעם אחת הוא יכול לנשוך שוב...

איך זה קרה? איפה הוא ננשך? מסכנצ'יק.. הוא נבהל?
    אני מאז הנשיכה (וזה קרה לי לפני 10 שנים בערך..
  • כבר כתבו לך,
    לפני יומיים נופר שיחקה עם כלב והוא עשה לה סימנים בפנים עם הרגליים שלו

• מסכנוני

תתלננו במשרד הבריאות

ותקחיאותו לקופת חולים לבדוק שלא יהיה זיהום במקום

תעדכני

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אז ככה, הלכנו פה לאחות שהיא שכנה והיא אמרה שאם קיבל את כל החיסונים עד היום אז אין מה לדאוג לגבי טטנוס. לשתוף את היד ולשים יוד.
    לגבי הכלב, אבא שלי וידא שהוא מחוסן.
    אני עדיין דואגת
  • אני יכולה להגיד לך שאם זה היה קורה לנו, אפילו אם היה מדובר בכלבה של ההורים שלי שאני יודעת שהיא מחוסנת, הייתי פונה לרופאה של להב וביום כמו היום לטרם או מיון.
    לא הייתי לוקחת סיכון בדברים כאלה.
    בשירות הצבאי שלי הייתי חובשת ואם היה מגיע אלינו מישהו עם נשיכה, שריטה של בעל חיים באופן אוטומטי היה מאושפז לשבוע ימים כדי לבצע מעקב ולקבל את הזריקות של הכלבת. והיה לנו טופס שהיינו ממלאים ושולחים לבסיס פיקוד חיל רפואה ומשם היה מופנה למשרד הבריאות לטיפול בנושא (לקיחת בעל החיים להסגר של שבוע).

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • תלוי מה סוג הנשיכה.

אם זה משהו רציני - פצע גדול, יורד דם = ללכת למוקד או מיון. לא לוקחים סיכון בדברים האלו.

שירגיש טוב
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• אם בשבועיים הבאים הכלב מתנהג כרגיל, אז אין לך מה לדאוג בכלל. זה לא כאילו הכלב יעלם מחר, נכון? צריך הסגר רק כשאין אפשרות לעקוב אחרי הכלב.
  • הכלב זה כמו שוקי מ"רק בישראל" כנראה שיונתן ליטף אותו קצת יותר מדי אגרסיבית. זה לא פצע גדול ולא מדמם כבר.
    דיברנו גם עם רופא משניידר (דרך כללית) והוא אמר שגם אם נלך למשרד הבריאות ביום חמישי וגם אם לכלב יש כלבת חס וחלילה (שזה לא סביר) אז יום חמישי זה מספיק.

סיון, הסיבה שנותנים לחיילים מהר זריקה אם הם נשרטים או ננשכים מחיה זה שבד"כ זאת חיה לא מחוסנת שחיה בטבע ולכן הסיכוי שלה לכלבת גדול מאשר לכלב שגר בבית והבעלים שלו אומרים שהוא מחוסן.

יעל, אמא של יונתן
  • יעל אבל אצלנו היו מאשפזים גם אם הכלב שלך היה נושך אותך.
    בגלל זה חיילים רבים פשוט לא היו באים לרופא
    ואלה שבאים לרופא זה אלה שחושבים שיקבלו ג' והיו נדפקים באשפוז שבוע
  • אני היתי מתקשרת למוקד העייריה שיבוא מעייריה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הבנתי, גם להוריי הייתה כלבה בדיוק כמו שוקי
  • היי
    ממש צר לי לשמוע על המקרה...
  • איך אתם מרגישים היום????
    ובלי קשר תפני מחר למשרד הבריאות ליתר ביטחון.
    החלמה מהירה
  • החלמה מהירה
  • בקיצור, הייתי היום בלשכת הבריאות. אפילו לא שאלו מי הכלב הנושך. הרופא אמר שלא דווח על כלבת בת"א כבר 20 שנה ויש מקרים רק בצפון ושאין מה לדאוג.
    ושכלב עם כלבת מת תוך שבוע - אז אם עוד שבוע אני רואה את הכלב אני יכולה לראות שהוא צדק.
    עכשיו אני רגועה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה