היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בת 25 כבר 6 חודשים מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. כל חודש מגיע המחזור בזמן אפילו לא מאחר יום אחד ומגיעה איתו האכזבה והפחד לא להרות ולהיכנס למעורבולת של בדיקות וטיפולים. כולם מסביב נכנסות להריון בלי בעיות. אני פונה אליכם בשאלה האם יש עדין סיכוי להרות ללא צורך בהתערבות רפואית או שצריך כבר לפנות לרופא??? האם יש מישהי שנכנסה להריון אחרי שישה חודשים ללא הצלחה. החודש אהי צריכה לקבל עוד יומיים וכבר מרגישה הסימנים של המחזור. זה מייאש ומתסכל אני לא מצליחה כבר לתפקד בחיים ולא מבינה למה זה קורה לי
2 תגובות
עמוד 1
לא סתם הרופאים אומרים לנסות שנה לפני שמתחילים עם התרופות והזריקות. זה לא נעים.. אני אישית סבלתי מאוד בזמן הטיפולים מכמה דברים שרק הורמונים יכולים לעשות. בחורה אחרת שאני מכירה סבלה מגירוי יתר. עדיף לחכות קצת ופשוט להוריד רגל מהגז.. מה זה עוד 6 חודשים..נכון? אולי בדרך גם יהיה תינוק. אחרי זה יהיה לך מספיק זמן לטיפולים..בנתיים תהני.