האם זה הזמן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דנדוש ניסתה שלוש פעמים לצאת ממיטת התינוק העבירה רגל אחת מעבר למעקה האם זה אומר שצריך להיפטר ממיטת התינוק? דנדוש ישנה איתי בחדר חשבתי לפתוח את המיטה שלי שהיא נפתחת ולשים לה מעקה בטיחות במיטה שלי ואני אישן בנפתחת עד שאתחיל לקבל מזונות ואז אוכל לקנות לה מיטה אבל לדעתי אפשר לחסוך קצת כך ביינתיים מה אתן אומרות? אשמח לקבל תגובות ועצות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

6 תגובות
עמוד 1
  • אם יהיה נוח לשניכן למה לא
    באמת נראה ל מיותר להוציא עכשיו כסף למיטה בשבילה

תחכי אולי יסתדר לך עוד מעט לעבור לבית משלך ואז תעשי לה חדש

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה יפעתוש זה נראה לי באמת הכי נוח לשתינו גם ככה חלק מן הזמן ישנה במיטה איתי אז עכשיו זו תיהיה המיטה שלה אני רק אקנה מזרנים חדשים יותר טובים אורטופדים ואיך ניתן להשיג מעקה בטיחות? מאיפה מה המחיר של מעקה בטיחות?

• מאמי אני לא רוצה להכנס לכיס שלך חלילה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה מילנוש האמת אני מחכה להתחיל לקבל כבר את המזונות המזורגגים האילו עד עכשיו עדין לא קיבלתי כלום ואז אוכל להתארגן על מיטה נורמאלית האמת גם שדנדוש ישנה איתי באותו חדר כי אין מקום הדירה של הורי הינה בת 2 חדרים כלומר חדר של דנדוש ושלי וסלון שבו ישנים הורי לכן יותר נוח לי לפתוח את המיטה ככה גם יהיה יותר מקום בחדר לדנדוש למשחקים שלה ועדין לא פתחתי לה את כל המשחקים של היום הולדת חצי סגורים עדין בעטיפות ואני מדברת על מטבח שהיא כבר מתחננת אלי שאפתח לה ועוד כל מיני לכן נראה לי יעיל יותר לפתוח את המיטה מבחינת נוחות ומקום

• אני בדעה של מילנה

• גם אני בדיעה של מילנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה