היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני קניתי לה סנדלים לפני שבועיים בידיוק בקניון הזהב דיאדורה התפר בחלק שבו מישתחלת הרצועה של הסנדל(זה שמחבר בין הרצועה לתחתית הסנדל) ניקרע!!!!! אני אפילו לא יטרח להיתקשר אליהם כי אני יודעת שאני יקבל רק עצבים
יפיתי
היי אני קניתי לאביאל סנדלים בנמרוד ולא עבר חודש מהקניה הרצועה של הסנדל נקרעה לקחתי להם את הסנדל ואחרי שלושה ימים שמסרתי את הסנדל הם התקשרו אליי שאני יבוא לקחת את הסנדל מתיקון. רחל
רחל זה מה שעשיתי וכבר מיום רביעי שעבר לא חזרו אלי! חרא של שירות!!!!!!!! אין עם י לדבר! עזבי שנעליים במחיר כזה לא אמור שום דבר לההירס אחרי חודש אבל אם כבר קרה תפצו
הסנדלים עלו לי 140 אני לא פונה אליהם כי לא שווה לי לנסוע לראשון פעמיים בשביל זה
מאחר ויש לה נעליים בכל מקרה, קחי נשימה...תכתבי מכתב, לפעמים זה עובד יותר טוב מכל דבר אחר.. אבל באמת אולי תפילי את זה על בעלך