אוף.איזה באסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות

שוב לא הצליח לנו.עד שהיה לי איחור של 4 ימים אחרי חודשיים שהוא הגיע בול בזמן.לפחות עד שקמתי עדיין לא ראיתי דימום אלא רק הפרשות חומות שמתחזקות אבל עכשיו יש לי כאלה כאבי גב ולחץ בבטן התחתונה.

טוב כנראה שהחודש לא עבד....

נקווה שיעבוד חודש הבא - אני חייבת שהוא יסתדר לי עד לנסיעה לחו"ל בעוד כחודשיים

אני במחשבה של יהיה בסדר בורא עולם יסדר את הדברים

אורטלי
9 תגובות
עמוד 1
  • בע"ה יהיה טוב
    תחשבי חיובי ויהיה חיובי

• אז ככה בנות...

לצערי קיבלתי אבל לא נורא בע"ה חודש הבא.

יש לי תור עוד שבועיים לרופא שלי ואני מה זה מפחדת שהוא ייתן לי לעשות צילום רחם שמעתי שזה מאודדדדדד כואב ואני מה זה רגישה למטה

אנא מכן עידודדדדדדדדדדדדדדדד

אורטלי
  • היי,

זה בכלל לא נורא אני עברתי את זה לפני כמה כחודשיים

בדיקה מעט לא נעימה אבל לא נורא זה שווה את זה ובאמת שלא כואב.

רק תיהי רגועה ובהצלחה!!!
  • מסכימה לגמרי עם חלי: נכון שזה קצת לא נעים אבל ממש ממש לא נורא.
    הלכתי לבד, בלי מלווה, נכנסתי לחדר, הרופא עשה את הבדיקה (במהלכה הרגשתי רק סחרחורת חזקה שעברה שניה וחצי אחרי שהבדיקה נגמרה) התלבשתי והלכתי לקחת את התוצאות. כל הבדיקה הסתיימה סה"כ בכ-3 דקות.
    ככה שממש אבל ממש אל תדאגי, ואולי עדיף שתעשי את זה עכשיו בשלבים המוקדמים (אותי שלחו לבדיקה הזו רק אחרי שנתיים של ניסיונות שווא).
    והעיקר בשורות טובות
  • צילום רחם הוא לא ממש נעים, אבל בזכותו נכנסתי להיריון בפעם הקודמת לאחר שנה וחצי של ניסיונות.
    לכן אני ממליצה, במידה ויהיה צורך לעשות, ללכת לבדיקה בחשיבה חיובית.

בהצלחה יקירתי
  • בהצלחה!

הדס

• היי בנות!
    אז ככה אתמול הייתי אצל הרופא שלי והוא נתן לי לעשות צילום רחם אני ממש ממש מפחדת מהחדרת הצינורית הזו וכבר הפחידו אותי שזה כואב ממש כואב
    אני צריכה לחכות לווסת הבא בתקווה שבורא עולם יסדר הכל והווסת לא תגיע ואז לא אצטרך לעשות את הצילום הלוואי אמן.מחזיקה לעצמי אצבעות.תאחלו לי בהצלחה

אורטלי
  • שוב רק בהצלחה
    הדס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה