היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעז"ה אנחנו אחרי החתונה של אחותי היה פשוט מאלף אומנם יצאנו בהפסד כי מהצד של אמא שלי יותר מ - 20 לא הגיעו ואם תעשו חישוב גס מנה עלתה 200 תראו איזה הפסד וזה אחרי שכולם יום לפני וגם באותו יום עוד אישרו את הגעתם מהצד של החתן כולם הגיעו
היה ממש כייף דנדוש התנהגה לתפארת שיחקה המון עם הבת דודה שלה והכי קטע הן גנבו את ההצגה חלק מן הזמן טרפו המון ירקות (דנדוש והבת של אחותי) נתנו ידיים אחת לשניה כל הזמן התחבקו ורצו לכיוון המיים לראות דגים
8 תגובות
עמוד 1
מזל טוב לאחותך
לא מעלה תמונות יותר מאחר ואני קצת חוששת
היו אנשים שהביאו להם רק 100 ש"ח מתנת חתונה על מנה שעלתה 350 ש"ח (כך מתברר היום לגבי מחיר המנה) היו אנשים שהביאו להם שיק לחודש אוקטובר
העיקר שנהנתם והיה ארוע יפה -זה מה שחשוב כפרה על הכסף והעיקר שלא הם שילמו על החתונה
זאת אומרת שאנחנו הולכים להחזיר באותו מטבע ואילו שלא באו לאירוע אנחנו לא הולכים לאירועים שלהם מתחילים להחזיר ככה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
הכי חשוב שנהנתם והייתה חתונה יפה
דבר שני היום הרבה אנשים רוצים לכבד את בני הזוג ולא תמיד יש להם מזומן לאותו רגע, עדיף שהם נתנו דחוי ולא באו בידיים ריקות או לא הגיעו בכלל.
וחוץ מזה חתונה לא עושים כדי לצאת מורווחים מתפללים שהיא תכוסה ותו לא.
המחירים של היום מוגזמים וזה לא מה שהיה פעם.
שמחה שלא נפל על אחותך לשלם את ההפסד ושיהיה להם המון מזל טוב
מזל טוב.
הדבר החשוב הוא שאחותך התחתנה ושהיה כיף. אורחים לא אמורים לשלם על החתונה. אם אחותך ובעלה החליטו להזמין אנשים למקום שהוא למעלה מיכולתם - זו הבעיה שלהם.... אנשים רצו לבוא ולכבדם וזה הדבר החשוב!!! אבוי לנו שזה כל מה שחשוב מחתונה
תודה אני אכן פגועה בשביל אחותי רק מהמשפחה שלנו והאמת אני אישית חודש הבא לא הולכת לחתונה של בת דודה שלי כי אין מי שיהיה עם הילדה שלי ולא סומכת על אף אחד ולא אטרטר אותה בשום אופן
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
אני מצטרפת לבנות כאן וחושבת שאם זוג לקח על עצמו מנה כ"כ יקרה הוא צריך לשאת באחריות , לא פעם הלכתי לחתונה יוקרתית שמחיר מנה היה מאוד יקר ונתתי לפי מה שהיה לי בכיס גם אם זה פחות ממחיר המנה