היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבת שלי עם חום 38.5 בערך, ופתאום היא התחילה להתלונן על כאבים בבטן התחתונה מצד ימין. היא ממש מצביעה לי על המיקום המדוייק. נתתי לה נורופן לחום, והיא נרדמה- ככה שלא נראה לי שזה אפנדציט (נכון?) חוץ מזה בימים האחרונים היא התחילה לשתות הרבה מים. הרבה יותר מבד"כ. יש למישהי רעיון? מה זה יכול להיות? אני ממש דואגת...
(כמובן שמחר נלך לרופא, אבל בנתיים..)
מיכל
5 תגובות
עמוד 1
יכול להיות פצעים בפה
הרופא של שחר אמר לי שיש להם פצעים בפה הם מקבלים חום של כמה ימים מתלוננים על כאבי ראש ובטן ושותים הרבה ויש כאלה שמגם משלשלים
תקחי אותה לרואפ ותראי מה הוא אומר
תרגישו טוב *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מה את אומרת? פצעים בפה?? לא חשבתי על הכיוון הזה בכלל! מוזר... אני לא יכולה לבדוק עכשיו כי היא ישנה וחושך. זה פצעים שאפשר לראות?
בעלי אומר שאולי זה קשור לכליות. יכול להיות?
אוף! אני ממש לוקחת קשה את הדברים האלה. אני נכנסת לסטרס רציני.
מיכל
אולי דלקת בשתן? אבל אם היא נרדמה ומאחלת לכם לילה שקט
את קצת ממהרת להגיע למסקנות -כליות? אפנדיציט? רוב הסיכויים שמדובר במחלה ויראלית שתעבור בקרוב
תודה. לא נראה לי שזו דלקת בשתן כי היא לא מתלוננת בכלל על צריבה או כאבים בזמן הפיפי. אני באמת מקווה שזה ויראלי . הלחץ נובע מזה שהיא מצביעה על נקודה ממש ספציפית, ומזה כל הספקולציות... היא יודעת להביע את עצמה מאוד טוב ובהיר, ויודעת להסביר בדיוק מה מפריע לה.