מי יודעת איך להפוך ממנח עכוז?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום היינו בסקירה המורחבת ושוב פעם כמו ההריון הקודם העוברית שלי הפוכה....עכוז...לא בא לי לעבור שוב קיסרי ולכאוב..שתהיה לי בבית את נועם שצריכה אותי...איזה דרכים מישהי יודעת איך אפשר להפוך....מישהי עברה דיקור סיני במצב כזה וממליצה?היפוך לא בא בחשבון כי כבר עשיתי בהריון הקודם קיסרי..אז מה הרעיונות?
4 תגובות
עמוד 1
  • אם אני לא טועה מישהי סיפרה שדיקור סיני כן עזר לה

תמתיני קצת לבוקר שהבנות יכנסו ויענו לך

בהצלחה

דרך אגב קייסרי שני פחות כואב (מניסיון) כי האיזור של הניתוח"מת"
  • הדס תודה מותק...ב"ה היא תתהפך ואם לא..אז כנראה שזו בחירתה ודרכה לצאת לאויר העולם..
  • שמעתי שדיקור סיני עוזר.יחד עם זה סגולה בדוקה שאצלי עבדה זה לעשות הפרשת חלה,ללוש בכיוון ההפוך ולבקש בקשה.אני עשיתי א זה בהבריון הראשון שבתשיעי הבן שלי עדיין היה עכוז ואחרי הפרשת החלה הלכנו לעשות אולטראסאונד והוא התהפך,הרופא היה מאוד מופתע:-)
  • יא הדר אז אני יעשה איפה הבעיה..מה עושים?זה רק חלה או אפשר לאפות עוגה?ואיך זה ללוש בכייון ההפוך תסבירי פליז..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה