מנח עכוז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום אני בהריון שני שבוע 22 בסקירה המורחבת נצפה מנח עכוז(בהריון הקודם עברתי קיסרי בגלל סיבה דומה-גם עכוז) מה מביא את העובר למצב זה?דומה?אחד אחרי השני?באלו דרכים אני יכולה לעזור לעצמי שהעובר יתהפך למצב רגיל?ולמנוע קיסרי?חוץ מפעולת ההיפוך כי הרופא אמר שאחרי קיסרי לא מומלץ יש לך דרכים להציע?תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    למצג העובר בשלב הזה של ההריון אין שום משמעות , למרות מה שהיה בהריון קודם. לפעמים יש מבנה מיוחד של הרחם שגורם לעוברים להיות בתנוחת עכוז. אין טכניקות בטוחות לשינוי המצב , למעט היפוך חיצוני. אבל , כמו הרופא שלך , לאור הניתוח הקיסרי בעבר , אני ממליץ לא לעשות את ההיפוך.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה