היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באיזה מלון הייתם? האם הייתם מרוצים? כמה כוכבים? כמה קרוב למרכז העיר/יורודיסני?
11 תגובות
עמוד 1
אני אומנם הייתי מזמןןןןןןןן ולא זוכרת מלונות .. אבל לדיסני לקחנו מלון בתוך הדיסני משהו מהסרטים .... סגנון המערב הפרוע כזה .. והיינו בו לילה אחד ... כי לדיסני לא מספיק יום אחד.... חייב לפחות יומיים !
מתי אתם נוסעים איזה כייףףףףףףף
הייתי במלון heaven או הוואנה או משהו בסגנון והתברר במהלך השבוע שזה מלון של ישראלי, מגניב לאללה. מלון פשוט מאוד ולזוג לא צריך יותר מזה. יורודיסני זה במקום אחר לגמרי מפריז וצריך נסיעה ברכבת ממליצה אם אפשר לקחת לילה במלון שם ולהיות יומיים כי יום לא מספיק לכלום. ובכלל אם הרעיון הוא נסיעה עם הילדים אז עדיף מלון שם ולנסוע יום אחד לפריז או יומים. תכלס היא משעממת לילדים
מסכימה עם סיון
זה גם תלוי האם אתם עם רכב או בלי . בלי רכב עדיף לחפש מקום קרוב למטרו וכו . אנחנו הינו ביחידת דיור בכלל בזמנו . בכל מקרה מומלץ להזמין מלון דרך אתר בנ"ל ולא אתרים ישראלים זה חוסך כמעט 20 אחוז. http://www.holdthatpic.com/
בלי ילדים
רוצים שקט.. רוצים לצאת להשתכר עד
אם בלי ילדים למה את רוצה שיהיה קרוב ליורודיסני?
דוואה אחלה פארק גם למבוגרים . בכל מקרה אין הרבה מה לעשות בדיסני עם ילדים קטנים , להרבה מתקנים יש הגבלת גובה . את האמת אני ובעלי אוהבים לבקר בפארקים כאילו אם זה מתאפשר . אחרי לידה של בני לא הינו ........... בגלל בני אנחנו מבקרי בעיקרב בגני חיות , לגולנד ודברים בחו"ל.
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
למה אני לא ילדה
לא זוכרת כבר ישנו במלון שממש ממש קרוב לשער הנצחון וליורודיסני נסענו ברכבת תהנו
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
[center]
[center]
מיכל אני מסכימה איתך יורודיסני זה חובה!!! אבל אם זה רק אתם אז תצאו בוקר אחד מוקדם ברכבת ותבלו שם עד שעות הערב המאוחרות. אין צורך לקחת שם מלון זה כבר מיותר.