מה יהיה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני חדשה כאן ואני פשוט ממש שמחה לראות שיש מקום כזה מחבק ותומך..
    אני בת 27 וגם כן מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה ...המחזור שלי סדיר ואני ובעלי שוכבים כל יומיים סביב שבוע הביוץ. אני אמורה לקבל מחזור ממש בימים הקרובים רק שהחודש הייתי לי תחושה ממש טובה שזה נקלט..אך היום ניגבתי בשירותים וטיפה החדרתי את נייר הטואלט והבחנתי בדימום...יש סיכוי שזה לא מחזור?? איך אדע להבחין? ..........
9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי ברוכה הבאה לשהות קצרה..
    הגעת לאתר הפורמים מס' 1....

הדרך היחידה היא לחכות ולראות שה לא מגיעה..

בשורות טובות... תעדכני
  • חחח פרסמתי את ההדועה פעמיים כי לא ידעתי איך מגיבים..מקווה שיסלחו לי :)

יש לי דם בפנים...זה לא מחזור?.....
    ותודה רבה על הברכות..אני ממש שמחה להיות חלק..
  • שטויות סולחים סולחים...
    את עוד תכירי את האתר ותלמדי להנות ממנו....

למה את חופרת בפנים ומחפשת דם??
    תעזבי את זה... אם ה תגיע אז לא נורא
    חודש הבא בעז"ה תהיה הצלחה

ואמן ולא תגיע אז תחכי לאיחור של 3 או 4 ימים ותעשי בדיקה
    בדיקת דם הכי בטוח אבל עם איחור של 4 ימים
    אפשרי גם לגלות בבדיקה ביתית

בע"ה בשורות טובות... מקווה שנקלטת....

תעדכני
  • קיבלתי מחזור בסוף אבל לא נורא...מחכה לחודש הבא ..בינתיים עשינו היום בדיקת זרע..מקווה לבשורות טובות ...
  • היי מאמי קיוויתי שתבשרי בשורות טובות....

אבל לא נורא ... כל הכבוד על האופטימיות

בהצלחה בבדיקת הזרע
    ובעז"ה בשורות טובות במהרה
  • ברוכה הבאה בשורות טובות
  • מירית מה שלומך מאמי??.......

איך את מרגישה?.....
  • בסדר תודה, אני בעבודה וביום שישי אני עוזבת......איך את מרגישה? ומה חדש? חבל שאין לך פייסבוק....

• היי מור,

כשקראתי את ההודעה שלך ממש הרגשתי כאילו מישהי "העתיקה" ממני...אני בדיוק באותו מצב כמו שלך (והיום קבלתי...).

אני יכולה לומר לך מה שאני אומרת לעצמי כשאני מקבלת כל חודש (ומתאכזבת מחדש) - יש למעלה מישהו, שהוא מחליט מתי זה יקרה... ואני מחכה.. משתדלת בסבלנות...

אני בטוחה שיהיה בסדר. ואולי נצליח להקלט בסוף יחד זה יהיה נחמד!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה