איך נפתרים מ?????????????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מלא אפטות בגרון? רופאת הילדים אמרה לי היום שלדנדוש יש מלא אפטות בגאון עצמו ואין טיפול כי זה ויראלי ולהתכונן בימים הקרובים לבלאגן ממנה לא שעכשיו אין לי אין חום אין כלום
    וגם לדנדוש עדין יש חרדת נטישה שהתגברה מאז הניתוח לא יכולה לעשות כלום בלי שתיהיה צמודה אלי ואם אני נעלמת מטווח הראיה שלה ישר פורצת בבכי היסטרי בלילה מפחדת להירדם אלא רק לידי ולוקח מלא זמן לגבי חרדת הנטישה והפחדים רופאת הילדים הפנתה אותי למדריכת הורים במכון אדלר מישהי שעובדת איתה ואליה היא מפנה הורים עם בעיות כמו אצלי מקווה לקבל עזרה כי אין לי ערבים
    אבל שוב הכל מאז הניתוח היא ככה אז כנראה עדין יש לה פחדים ורק יעוץ ועזרה תועיל ואולי האפטות גם משפיעות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שתרגיש טוב

• לגבי שמש אני צריכה לשלוח לה מייל מכון אדלר אני יודעת שיש מומחים
    ולגבי האפטות גם אמא שלי ואחותי אמרו חלב עיזים הבעיה שחוץ ממטרנה דנדוש לא מוכנה לגעת בחלב רגיל אפילו
    וגם ירדה במשקל מ - 13 קילו ל - 12.900
    אבקש עוד עצות בבקשה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• לגבי החלב תתני לה עם מזרק כמו תרופה גם אם היא מתנגדת , את הרי רוצה בטובתה לא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה