היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עדיף שהיא תהיה בן הקטנים ולא בין הגדולים במיוחד אם היא בוגרת כמו שאת מתארת, לדעתי ומניסיוני היא תפיק מזה הרבה יותר לגבי חומצה פולית צריך לקחת אותה לפני ובמהלך כל ההריון וכ-3 חודשים לאחר לידה
אני חושבת שזה שהיא גמולה ומפותחת לגילה מתאים לה גן עייריה שאלת את הגננת שלה מה היא אומרת... תתיעצי איתה אצלי הגננת של שחר כבר בתחילת השנה אמרה שהוא מוכן לגן עייריה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
1. השאלה האם מבחינת הגיל היא יכולה להיות בגן עירייה ובעירייה יאשרו לך. ובנוסף תתייעצי עם הגננת שלך. לגן עיריה למיטב ידיעתי צריך לקבל זימון מיוחד - תקנו אותי אם אני טועה. אריאל יהיה בן בספטמבר בן שנתיים ועשרה חודשים ולא קיבלנו רישום.
2. אם אין לכם בעיה עם חיות בבית, ארנב, אוגר זה רעיון חמוד- תבדקי באמת שזה לא מתנגש עם ההריון שלך מבחינת מחלות וכאלה.
3. חומצה פולית- הרופא נשים שלי אמר לי ביום שני האחרון שלוקחים רק בשלושת החודשים הראשונים ואין צורך בכל ההריון כי זה לא משפיע על כלום וחוץ מזה שבחלק מהברזלים שלוקחים יש חומצה פולית
קודם כל מזל טוב
אני הייתי הולכת על הגן של העירייה....בגלל כל הסיבות שכתבת..כלכלית, הבגרות שלה, זה שהיא גמולה, ולא אהבתי את העובדה שיש לה המון תינוקות ממש קטנים בגן ואין יותר מדי דמויות חיקוי שהיא יכולה לשאוף אליהן.
לגבי בעל החיים. אני הייתי הולכת על שרקנים.ארנבונים גם נושכים לא מעט וגם יש להם שיעורי תמותה מטורפים...
ולגבי הברזל, אין לי מושג. הרופאה שלי בכלל לא אמרה לי מתי להפסיק את הפולית ולעבור לברזל אבל נראה לי שאני אקח פרנטל כמו הריון הקודם ולא אקח עם חומצה משולב. אוף... אני שונאת לקחת ברזל
1. מאוד הייתי ממליצה להתייעץ עם הגננת. אבל שורה תחתונה - לדעתי את יודעת מה נכון לילדה שלך. אם נראה לך שהיא מתעקבת בגלל שהיא בקבוצה של הגדולים - אין מה לחשוש מכך שתהיה ב"קטנים". 2. ארנבונים זה מסריח בטירוף! לא הייתי ממליצה. אני הכנסתי הביתה אקווריום
1. אני בעד גן עירייה( זה תלוי כמובן באופי הילד ) זה לא שהיא תהיי ממש קטנה ( הפרשים של שנה + ) יהיו סה"כ הפרשים של 2-10 חודשים בערך שלדעתי זה רק יתרום לה וילדים מתחברים מהר אין לך מה לדאוג שהיא לא תסתדר למשל אני לקחתי אותה שבוע שעבר לגן עירייה שתראה את הגן והגננות היא לא רצתה ללכת עשתה את ההפעלות יפה והשתלבה יפה עם שאר הילדים שעולים שנה הבאה לטרום חובה והם בכלל לא באותו שנתון שלה , תקחי אותה גם אזה בוקר תתרשמי .
2. אנחנו הבאנו ארנבון לפני כשבועיים לאחר חפירות מצידה של חצי שנה