מכתב מעניין על שכר בכירים (לדביר, שעבר למזרחי) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דביר, שלום.
    כלקוח של בנק מזרחי מזה שנים, רציתי לכתוב לך על משהו, שלאחרונה כבר לא יכולתי יותר לשמור בבטן.
    המשהו הזה, הוא בכלל לא נעים, אבל אין ברירה...
    והאמת, לא רק שהוא לא נעים - הוא דוחה.
    אבל ממש דוחה.
    כן, אני מדבר על זה שהבנק שלך, בנק מזרחי, משלם למנכ"ל שלו סכום דמיוני של 18 מליון ₪ בשנה.
    תגיד דביר, אתה לא מתבייש בזה ?
    אני לא מבין איך מר אלי יונס, מנכ"ל הבנק שלך, יכול לקום בבוקר, להיכנס למשרד או לסניף הבנק, ולהסתכל בעיניים לפקיד בדלפק, או לעובד אחר בסניף, שמרוויחים 4,000 או 6,000 או 8,000 ₪ בחודש ?
    איך הוא יכול להסתכל בעיניים למי שהמשכורת שלו לא מספיקה לו כדי לחיות בכבוד, והוא, המנכ"ל, לקח את הכסף, ואת הכבוד שלו ?
    בזכות מה הדירקטוריון והמנכ"ל חולבים את הקופה, חוטפים את כל מה שיש בצלחת, ולא משאירים לאחרים שעושים את רוב העבודה בשבילם ?
    ההתנהגות הזו, שמי שקרוב לצלחת לוקח לעצמו את הכל, ועל האחרים הוא דורך – זה עוול.
    וזה גם מושחת.
    עשיתי חשבון, שאם המנכ"ל היה מקבל משכורת צנועה של 250,000 ₪ בחודש, היה אפשר להעלות את המשכורת ל-1,000 עובדים בבנק ב-1,000 ₪ לחודש !!
    אז מה עדיף ? כבוד ואושר צודקים ל-1,000 איש, או תאוות ממון בלתי מרוסנת ועושק לטובת איש אחד ?
    דביר, זה לא דוחה ?!
    אבל, דביר, דע לך, שהפעם החלטתי – אני לא אבכה, ואעמוד מהצד !
    כל מה שאני יכול לעשות בכוחי הדל – אעשה, גם אם הוא קטן ! ובלבד שאהיה שלם עם עצמי !
    ואתה יודע מה החלטתי לעשות?........לשמוע בקולך !
    עברתי בנק !
    עברתי בנק, כי אני לא יכול להיות שותף לעוולות ולשחיתות, ואני לא מוכן יותר לשים את הכסף שלי בבנק הרומס ברגל גסה את הערכים המוסריים בהם אני מאמין.
    עברתי לבנק יהב, אחרי שבדקתי כי בכיריו משתכרים יפה, אך בהוגנות, ובמיוחד ביחס לבכירי הבנקים האחרים. וגם קיבלתי מתנה ששווה לי היום כ-500 ₪ בשנה – חשבון עו"ש ללא עמלות.
    אני מקווה שגם אתה, ועוד אלפים אחרים, יעברו לבנקים אחרים הפועלים בצדק וביושר בכל הנוגע לשכר הבכירים.
    השיקול הזה, של היושר והמוסריות של הבנק, צריך להיות שיקול מרכזי לכל אדם בבחירת הבנק שלו, לא פחות משיקולים אחרים (ובדרך כלל אין הבדל גדול בין הבנקים בנוגע לעמלות).
    ולאחר שהדבר ישתרש, ידעו הבנקים ומנהליהם, כי אם יפעלו שלא ביושר – הם יפגעו, כיון שרבים יעזבו אותם. אז תחזור אליהם הבושה, המוסריות, הצדק, והכבוד שיש לנהוג בכל אדם, והם יזהרו לתת לבכיריהם משכורת גבוהה, אך הוגנת ומוסרית.

בברכה
    אורי אורלב
    רח' השומר 3
    ירושלים

כל כך מרתיח - אבל נכון
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה