היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל אפתח בזה שהמצב של ניב המתוק ממש כואב לי ואני לא מפסיקה לחשוב עליו ולהכנס לכאן בתקווה לראות עידכון משמח אבל לצערי זה לא קורה
16 תגובות
עמוד 1
חכי שהיא תבוא
תשאלי אותה מה יש לילד איך הוא מתנהג בחברת ילדים אחרים מה זה מצריך מבחינתך עם הילד רק לא מפותח ויש לו התפתחות איטית אני לא רואה בעיה
הילדים שלנו צריכים ללמוד שיש ילדים קצת שונים מהם והם צריכים לדעת לקבל אותם אם עידן והילד שיחקו יפה אני לא רואה בעיה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני מסכימה עם איפי. תבררי עם האמא מה המשמעות של המוגבלות. לדעתי זה רק יפתח את הילדים ואת הסובלנות שלהם לאחר/שונה מהם (לא שנראה לי שהם יבחינו שהילד שונה מהם אם את אומרת שבעצמך לא הבחנת...)
רעות הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
הי מותק
אני עם איפי. תשאלי בכנות מה הצרכים שלו, ואם זה מתבטא לפעמים באלימות או בכל התנהגות אחרת. את יכולה להיות כנה בסוף השיחה ולהגיד לה שתחשבי על זה או שאת חושבת במחשבה שניה שיהיה לך קשה מידי עם ילד נוסף. השאלה אם לך זה מתאים, אם לא יהיה לך קשה? אני מתאבדת עכשיו אם מוסיפים לי עוד ילד
צרכים מיוחדים או עיכוב התפתחותי זה ממש לא דבר מדבק! כל עוד הוא לא עושה שום דבר מאוד חריג (כמו לצעוק ולדפוק את הראש בקיר...), אז את ממש לא צריכה לחשוש. חוץ מהבעיה ההתפתחותית הילדים האלו צריכים גם להתמודד עם זה שהחברה לא מקבלת אותם בגלל פחד מהשונה
פיגור, עיכוב התפתחותי, אוטיזם, CP או כל דבר אחר שיש לו לא מדבק.
כל עוד הילד לא אלים, אין שום מניעה לשמור עליו בבית בחברת ילדים אחרים, קטנים ממנו....
--- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
--- "כי אין לי צורך במכונית בשביל לכתוב שירים ואני לא צריך טובות שיעשו לי אחרים גם אין לי צורך בגג בשביל למנוע גשם וזאת לא אשמתי ואני לא אשם אני צריך רק אהבה אני צריך רק את היד שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד רוצה להיות אחד שיש לו כמה חברים שלא צריך תירוץ להסתובב עם אסימונים בכיסים"
מסכימה עם שאר הבנות תחכי לשיחה עם האם ואז יתבהר לך המצב שלו יותר טוב
מסכימה עם הבנות!!!!! אני לא רואה כל מניעה, להיפך - זה יכול לתרום מאוד לעידן לאהוד וגם לך....
לא נותר לי מה להוסיף, אלא שאני מסכימה עם הבנות ב100%
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה רבה כנראה שאני אסכים בסוף
גם אני מסכימה עם הבנות
עדי יקירה, אני חושבת שזה יוכל להיות אחד הדברים הטובים ביותר שיקרו לעידן...
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
גם אני חושבת שאים הוא בסך הכל לא בעייתי והילדים נהנים לשחק איתו אז למה לא בעצם. זה יכול להיות נחמד גם לילדים וגם לך.
שאלה שלי היא אחרת: האם את משוגלת לטפלת בעוד ילד? תחשבי....אלא אם כן מדובר על זמנים קצרים וגם דמי כיס שיהיה לך
מסכימה עם כולן! לדעתי זה יכול אפילו להיות מאתגר ומרתק!
נטע-
תודה על התמיכה עכשיו אני משוכנעת שזו לא טעות אלה צעד טוב