שאלה טריה בהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• תוספת מהממת למשפחה:
10 תגובות
עמוד 1
  • הי אורית,המוווווווווווון המוווווווון מזל טוב!!!!! אתם לפני או אחרי הברית?

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אני לא עונה מניסיוני כי אצל דביר אני ויתרתי מראש על הנקה (מהארוחה הראשונה נתתי לו בקבוק
  • בשבועיים הראשונים גם עידן ממש "גר" לי על הציצי אבל לאט לאט זה התייצב...
    בעניין הפליטות, אני לא זוכרת מתי בדיוק הוא התחיל לפלוט נראה לי בגיל שבועיים שלושה ובאמת עם כל גרפס יצא לו קצת ולפעמים סתם בלי קשר לכלום היה פולט
  • בימים הראשונים הכמויות שהם מצליחים לינוק ממש מזעריות
    לרוב הם משתמשים ביניקה כי זה נותן להם חום וקרבה
    זה טבעי לחלוטין

• ענו לך תשובות נהדרות.
    חודש וחצי הראשונים זה כמו קפיצת גדילה אחת גדולה...אחרי זה מסתדר,את יכולה לנסות לשים אותו במנשא אולי ככה הוא ירגיש יותר בטוח,ואת תהיי משוחררת קצת בידיים.
  • לצערי לא הנקתי הרבה..
    אבל ניכנסתי כדי לברך אותך במזל טוב
    שתרווי מהנסיכים שלך נחת
  • ודה רבה רבה על התשובות. אני מניחה שזה גם קרבה וחום ולכן לא ניתקתי אותו אבל שעתיים עלי ושעה במיטה זה די מתיש. בכל אופן כשכתבתי את ההודעה זה היה אחרי שניסיתי להרדים אותו בעגלה כי הייתי כבר די בטוחה שהוא לא רעב והוא ישן כמעט ארבע שעות וכמובן אני איתו. הערתי אותו ב11 ועכשיו הוא סיים שוב לינוק.
    באמת עניין של הסתגלות. גם שלי וגם שלו. טוב לדעת שזה נורמלי
    תוספת מהממת למשפחה:

• מזל טוב

אצלי הם ינקו בהתחלה בערך 45 דקות כל פעם, אבל גם שעה ויותר נשמע היגיוני בתור התחלה.

הייתי שמה לב שלאט לאט, כל יום, זמן ההנקה פוחת וההנקה לא הופכת להיות סוג של מוצץ.

בהחלט הייתי מנסה לשים אותו במנשא בד (תינוכיס ודומים לו) על מנת להעניק לו את החום והקרבה שהוא זקוק להם. יכול להיות שזה יעזור לו להיות רגוע, קרוב אליך ולא יצטרך את הציצי
    תמר

התחרות שלי
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • הגיוני בהחלט

בחודשיים וחצי הראשונים - 90% מזמן הערות שלהם הם על הציצי, וכן, ז\ה קשה, קשה מאד.....בייחוד שיש עוד קטן שצריך צומי.....תצטרכי הרבה עזרה בשביל לדעת לחלק את הצומי לשניהם, בעיקר לגדול
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מזל טוב מותק!!
    בדיוק ככה היה לי עם עילאי.
    הטעות היא לתת להם שעתיים לינוק, זה מוגזם ויותר מידי.
    לפעמים פשוט נעים להם והם ממשיכים לינוק מתוך שינה או מתוך רפלקס של מציצה. את רואה בפליטה אח"כ שזה היה יותר מידי.
    את יכולה לעצור אותו אחרי 30-45 דקות, לעשות לו גראפס, ולהרגיע/ להרדים אחרת.
    מה שכן - לתת בתדירות גבוהה בהתחלה, אפילו כל שעה וחצי-שעתיים.
    תוך זמן קצר זה מסתדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה