לבד, לבד, לבד, הכל אני רוצה לבדדדדדדדדד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני על סף שיגעון....
    שחר כבר בת שלוש וחצי ויש לה קטע של רוצה ה-כ-ל לעשות לבד! זה התחיל מזמן וזרמתי איתה, דברים שהיא רצתה ויכלה לעשות לבד היא עושה לבד,להתלבש,לנעול סנדלים, לצחצח שיניים וכו'. אבל זה הגיע למצב מרגיז שאם מישהו עושה במקומה (בטעות גורלית

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
17 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי שחר נכנס לבכי עם משיהו עושה משהו במקום מה שהוא עשה
    אבל הוא נרגע מהר
    אני מנסה להסייח לו את הדעת ממה שהיה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הי איפי, איך עובר ההריון?

• אין לי מושג

• שיהיו בריאים הקטנטנים העקשנים האלה!!!!
    גם עידן רוצה הכל לבד אבל נרגע מהר אם בטעות עשיתי לפניו...
  • סיוון- ניסיתי גם להתנצל ....לא עוזר...

עדי

• ההתבכיינות של אופק מתחילה כ"כ מהר שאין מצב להספיק לעשות את זה במקומו... אני רק מתחילה וישר הוא מקטר. אז כמובן שאני מפסיקה ונותנת לו להמשיך לבד.

לא רק שהוא רוצה לבד, הוא גם מחלק הוראות

היום עזרתי לשבת בשירותים וכשהוא התיישב אמר לי " אמא, לכי לארגן ואני אקרא לך כשאני אסיים"

שאלתי אותו "לארגן מה, אופק דין" והוא ענה לי "את מה שאת צריכה...את המיטה שלכם, כלללללל מה שאת ואבא צריכים לארגן"

אתמול הוא שלח את בעלי לשחק
    תמר

התחרות שלי
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3719

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • חחחח

• [[[
  • מוכר ביותר
    בזמן האחרון הוא גם החליט שהוא מנגב לבד בשירותים, ועל הדרך מורח את כל הידיים שלו

• אצלי זה כבר התחיל מעכשיו מגיל שנתיים וחצי אצל אריאלי
    למדתי לא להתייחס ופשוט לעשות את עצמי הולכת.
    לא יודעת איך זה עם בנות
  • חופשי זה לגמרי לבד...ילדים עצמאייים לגמרי :)
  • אצלנו גם היה ככה. אם העזת להזיז את הכסא ליד הכיור כדי שהוא יוכל לטפס עליו הוא יגרור אותו חזרה למקום ויזיז אותו בעצמו או אם עזרת לו לאסוף צעצועים הוא ישפוך ויאסוף מחדש או אם הרמת אותו 3 צעדים הוא ירד ממך בכעס ילך אחורה ויבוא לבד. ואם זה משהו שא"א לתקן או להחזיר אז כמובן שבכי זה הפתרון האידאלי. אבל החלטנו שעם כל היופי של לעודד לעצמאות זה היה כבר קיצוני ומעצבן בהרבה מיקרים והיינו בכוונה לא מאפשרים לו כדי שיבין שלמרות הכל אבא/אמא מחליטים פה. וזה עבד
    תוספת מהממת למשפחה:
  • יאללה

• מוכר מוכר מוכר
  • טוב לדעת שאני לא לבד...

• כל כך עושה לי טוב השרשור הזה שאין לכן מושג!!!
    לדעת שאני לא לבד!!!
    אתן יודעות כמה פעמים בטעות, בחיי, לחצתי על כפתור המעלית??? וכמה פעמים כמו מפגרים עמדנו, חיכינו שתיסגר הדלת והפשוש ילחץ על הכפתור עם חיוך מאוזן לאוזן?? אולי מיליון!!
    והכי מעצבן? שהוא מחליט לגרוב גרביים בעצמו בדקה לשמונה כשמזמן כבר הייתי צריכה להיות בדרך לעבודה

• וואי, זה כאילו את מתארת מה קורה אצלנו בבית........ בול אותו דבר!
    כשהיא מתחילה בסצינות הבכי - בהתחלה הייתי (למשל אם הייתה רוצה לקחת חיתול לבד) להחזיר את החיתול למקום ולתת לה לקחת לבד, אבל לאחרונה אני משתדלת לא להכנע לבכי, ואם ממשיכה פשוט ללכת, להגיד לה שלא נעים לי הבכי שלך ושכשתרגע אני אחזור לחדר. והיא בד"כ שוכחת למה בכתה ונרגעת (לרוב, לא תמיד....)
    עוד משהו שעוזר - לתת לה לסיים את הפעולה, או לעשות ב"כאילו". בדוגמא של החיתול - לתת לה לפתוח, או לסדר אותו, בדוגמא של המעלית - תתני לה ללחוץ על כפתור אחר, שתחשוב כאילו היא עשתה את הפעולה ולהתלהב מזה כאילו עשתה את זה לבד ("כל הכבוד! לחצת לבד!"), מה כ'פת לך, כל עוד זה לא מפריע....

http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה