יש לי רעיון קטן בקשר לענת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשבוע הבא... ביום חמישי אני מתוכננת להגיע למרכז (וזה בתנאי שלא יהיו "הפתעות" אצל ניב-רפאל)....

מה דעתכן שנתארגן קבוצה של בנות (נראה לי כמה שיותר - ככה עדיף) שניסע אליהם לבית חולים... גם לעודד את רוחם וגם להיות איתם שם ובעיקר כדי לחבק את ענת חזק חזק חזק!

מה אתן אומרות? יש היענות?
13 תגובות
עמוד 1

• אני אשמח מאוד...רק תלוי בשעה שבה את מתכננת .
    מ 17.30 והלאה אני בהחלט פנויה.
  • גם אני אשמח.
  • ילא מתאים היא בבלינסון לא????
  • הייתי שמחה להצטרף אבל לצערי לא אוכל - אני עוברת דירה באותו היום
    כל הזכויות שמורות לאלינור

• לצערי אני עובדת ... רביעי אני חופש ויכולה רק בבוקר
  • כל יום אחר (אם יסתדר לכן) אני אשמח... ימי חמישי אני לומדת
  • אפשר אפילו לעשות דבר כזה. בכדי שענת לא תיהיה לבד בתקופה זו ב"ה עד שניב יחלים, יכולות כל יום כמה בנות ללכת להיות איתה כמובן מי שיכולה ורוצה. וכך ענת לא תישאר לבד ונוכל לתמוך בה כמה שאפשר.
    תחשבו על זה
  • אני בפנים
    יש חדש בקשר לניב רפאל?
  • לא רוצה לבאס, אבל הייתי אצלה אתמול, ובגלל שהם בטיפול נמרץ, אסור להיכנס, אלא היא יוצאת אל המבקרים למסדרון, אסור לה להתקרב יותר מדי, בגלל המערכת החיסונית הרגישה של ניב ובסה"כ, בניגוד למה שהיה כשהיו במחלקה, זמן שבו היא עם מבקרים הוא זמן שבו היא לא עם ניב, כך שכדאי לבדוק איתה אם זה מתאים
  • רעיון מבורך ואני חושבת שסיגלית צודקת ללכת בקבוצות קטנות כל יום לעודד ולחזק ולחבק את ענת וניבוש.

אני אישית במצבי לא כ"כ יכולה להגיע ואני מבואסת מזה- אבל הם בליבי ובמחשבותיי כל היום כל הזמן
  • היי יערה הרעיון נפלא,אני אינני מכירה את ענת באופן אישי ולא חושבת שיתאים להגיע לסיטואציה כ"כ אינטימית אבל כן אשמח לשלוח עמכם חבילה לענת.
    תיצרי איתי קשר בבקשה בפייסבוק haziza limor
    או במייל :[email protected]
  • שבוע טוב ובשורות טובות!
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• היי, כל הכבוד על הרעיון ועל הנסיון לעודד את רוחה כהמה שאפשר..
    אבל צריך לשאול אותה קודם אם יש לה כוח לזה בכלל, הרי אנחנו לא רוצות להעמיס..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה