היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אז ככה יש עוד בן ומעכשיו מחשבותי בברית המילה לעמיתוש לקחנו רופא מוהל שעשה לו זריקת הרדמה שמנו משחת אמלה מאלחשת לפני הזריקה אני זוכרת שהוא בכה בזריקה קצת אבל בברית עצמה הוא לא זז וההחלמה בכלל הייתה קלה ופשוטה והכל עבר מאוד בקלות
10 תגובות
עמוד 1
היי עם את עדיין בקנדה אז עד כמה שאני יודעת את יכולה לפנות לבית חב"ד ושם יכולים להמליץ לך על רופא שהוא מוהל, אני גרה בארצות הברית ואני פניתי לבית חב"ד ושם המליצו לי עם מוהל שהוא רופא וניתאי לא בכה בכלל לא היתה הרדה ולא משחה כלום והבן שלי ישן במהלך כל הברית אני אישית לא אוהבת את הרעיון לתת זריקה כדי לא להרגיש את הכאב כי הכאב של הזריקה לדעתי לא פחות כואב, שיהיה לך בהצלחה ניתאי החיים שלי!
לבני עשינו אצל רופה מוהל עם זריקה - הוא לא בכה בכלל , חוץ מאיזה ציוץ של שניה . מאוד היתי מרוצה והיה שווה כל שקל לדעתי. אחותי עשתה בארה"ב והיה גועל נפש. http://www.holdthatpic.com/
תודה רונטל אני אצור קשר עם חב"ד ובאמת אברר שם ותיקי אצלי עמית בכה קצת בזריקה מה שגורם לי לחשוב האם כדי לעשות את זה שוב הרי כך או כך הוא בוכה אולי עדיף מהחיתוך ולא מהזריקה???
נראה לי שעדיף הכאב של הזריקת הרדמה על פני הכאב של החיתוך.... איך עמית בכה בזריקה? קצת או בהיסטריה? אצלנו לאורי לקחנו מוהל רגיל בלי הרדמה... הוא נתן לו למצוץ צמר גפן ספוג ביין
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אנחנו גם עשינו לנועם עם רופא מוהל, והוא לא צייץ, אפילו לא בזריקת הרדמה. ההחלמה נראית לי הרבה יותר פשוטה מחיתוך רגיל.. ובהחלט נראה לי שהכאב של הזריקה, הוא מזערי לעומת כאב החיתוך. אני גם לא הייתי בעד זה בהתחלה, אבל בדיעבד, זה הדבר הכי טוב שעשיתי.
מעבר לזה, שהמשחה המאלחשת..לא כזה מעלימה את הכאב ברמה של הזריקה.
הי מותק כל אחת ודעתה בעניין, מה שבאמת חשוב זה שהרופא/ מוהל יהיה בעל ניסיון בבריתות ולא רק עם תואר של "רופא". את יכולה לבדוק באתר של הרבנות הראשית לגבי כל מוהל אם הוא מוסמך ומאושר על ידם. את משלמת יותר למוהל מוסמך שהוא גם רופא בגלל התואר הכפול, זה לא בהכרח אומר שהוא בעל ניסיון או מוהל טוב יותר ממוהל אחר. לדעתי האישית הזריקה לא פחות כואבת מהחיתוך, ובכל מקרה הכאב האמיתי זה ההחלמה ביממה שאחרי, כך שהייתי מוותרת על הזריקה.
מיטל
אני עשיתי לליאבי עם מוהל בעל ניסיון רב וליאבי לא בכה וגם ההחלמה היתה מהירה אם אני לא טועה הוא מרח לו משחת הרדמה וזהו גיסתי עשתה עם רופא/מוהל והילד שלה לא הפסיק לבכות וככה כל הערב לא ירד מהידיים ולא הפסיק לבכות
יש דעות לכאן ולכאן זה ממש מה שאת מרגישה
יש כמה רופאים בארץ שהם חירורגים מוסמכים , מתפלים גם "בפשלות" של מהלים רגילים . בנוסף לכך שילד לא בוכה לי היה חשוב עניין של סטריליות ובלי כל מני נהגים כמו מציצת דם למנהם . אצלינו אפילו תחבושת לא היתה . http://www.holdthatpic.com/
אנחנו עשינו בארץ אצל מוהל שהוא מדהים, גם אריאל וגם רואי לא היו צריכים יין להרגעה או כל דבר אחר. היה בכי קטנטן רק בחיתוך וזהוווווו, הם לא סבלו אחרי מכאבים או מכל דבר אחר.
השלישי שלי בע"ה יזכה לקבל את אותו טיפול והיח אצל אותו מוהל.
כמו שהבנות רשמו לך נראה לי הכי טוב שתפני לחב"ד או לקהילה היהודית באיזור שלכם.
הכי חשוב שההריון ימשיך בקלות ובכייף
תודה בנות עדיין יש מישהי שעשתה ברית עם רופא מוהל בלי זריקת הרדמה? סתם לשמוע חוויות?