היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
דיברתי כרגע עם ענת. מצבו של ניב רפאל לא השתנה אך מוגדר כיציב ענתי חזקה היא שמרה שבת בפעם הראשונה ומרגישה ממש טוב עם זה היא נורא היתרגשה כשסיפרתי לה עליכן, כמה שאתן מקסימות ועל כל מה שאתן עושות למען ניב אני מקווה שמצבו ישתפר שאני יוכל לעדכן שוב
11 תגובות
עמוד 1
גאה כל כך באשה המדהימה הזאת!!! הרגע דיברנו..וזה מדהים כמה שהיא יודעת לחזק ולהתחזק!! ה' ישמור את הנסיך הקטן ואת האמא המהממת שלו!! ה' ישמור אותך נסיך של אמא! "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים.. ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
אמן אמן אמן אמן שימשיך להתחזק ולהחלים.
כל הזכויות שמורות לאלינור
רק שיבריא כבר ויחיה חיים רגילים. אבא שלי ברך אותו היום בבית הכנסת ויכול להיות שגיסי נוסע בשבוע הבא לכותל אז אמרתי לו לדבר איתי לפני שהוא נוסע והוא יכניס בשבילי פתק לבריאות של ניב המתוק והמדהים. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
שנמשיך מכאן לשמוע תמיד רק בשורות טובות אמן והמצב ימשיך להשתפר
כמה חיכיתי לשמוע בשורות טובות והאמת שאלה בשורות טובות כל עוד אין החמרה שרק ימשיך להתחזק ולהבריא.