איך שואבים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בין ההנקות?
    מניקים מצד אחד ושואבים מהשני?

יש לי קצת מלאות כזו ואני ממש מרגישה צורך לשאוב.
    ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
10 תגובות
עמוד 1
  • בשבוע וחצי שהנקתי גם לי היה גודש כזה..אבל האחות בטיפת חלב אמרה לי לא לשאוב כי זה מגביר את היצור של החלב (רק במקרה שאין מספיק שואבים)
    את בטח יודעת שכל ארוחה היא מציצ (

• אם את רוצה לשאוב כדי שיהיה לך "מלאי" אז הזמן זה באמת שאת מרגישה מלאה (אם הוא פתח פערים גדולים בשינה) או בבוקר.
    בין ההנקות תשאבי מצד אחד כדי שהצד השני ישאר לו מלא.
    תקפידי לשתות הרבה

מיטל
  • מיטל לא ממש הבנתי... את יכולה לפרט?
    תוספת מהממת למשפחה:
  • היי מאמי,
    קודם כל המון מזל טוב להולדת הבן!!!!!!!!!

אני אנסה לפרט את מה שמיטל כתבה לך:
    למה את רוצה לשאוב? כדי ליצור סטוקים? זה נראה לי מוקדם מידי, קודם כל שתתבסס ההנקה, ואז... לדעתי...
    אם יש לך גודש? לא כדאי לשאוב, כי אז הגוף יחשוב שהוא צריך לייצר יותר חלב, ויהיה לך יותר גודש...
    את צריכה לתת לתינוק לינוק כמה שיותר, ואז הגוף ידע כמה חלב לייצר, והתינוק יתחיל להגדיל את המרווחים של היניקה...
    אם את רק רוצה לשאוב חד פעמי, אז אפשר בבוקר, כי אז יש הרבה חלב , ואם הוא יונק צד אחד את יכולה לשאוב צד שני...
    \
    מקווה שעזרתי,
    שרית

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • אם את רוצה לשאוב קצת כדי להרגיש הקלה בשדיים, אז תשאבי בשד שאת מרגישה בה "עומס" (או בשתיהן....), אבל אל תשאבי יותר מידי...
    אני דווקא כן בעד לשאוב קצת בשביל ההקלה, כי זה עלול ליצור גודש ואלו כאבי תופת!
    את יכולה במקום לשאוב, "לסחוט" את השדיים במקלחת, עם זרם מים חמים, בשביל ההקלה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לי מושג, אצלי זה לא עבד בכלל

אבל מותר לשאול מה שלומכם?? ואיך ההתאקלמות? וחוץ מזה שיעבור בקלות בברית
  • הייתי שמחה שתהיה אספקה לעיתות מצוקה ומשבר אבל כרגע אני רוצה לשאוב בעיקר כדי להקל על עצמי. אני מפחדת לשאוב כי אז אולי בהנקה הבאה לא יהיה לו מספיק. אני סתם מפחדת? לתת לו לאכול מצד אחד ואחרי שהוא גומר לשאוב מהצד השני קצת? זה לא יפגע בהנקה הבאה?

תמי, ההתאקלמות ב"ה מאוד שלווה ונעימה. שחר מאוד חמוד אם כי רואים שקצת קשה לו. מצד אחד כשהתינוק בכה היום הוא בא מיוזמתו פתאום ונתן לו נשיקה וחיבוק ומצד שני הוא בא אלי ומבקש חיבוק כי הוא עצוב. אני מאמינה שהזמן יעשה את שלו. אני מטורפת עליו ועל הבגרות הלא הגיונית שלו.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • הי מאמי.
    יובלות לא דיברנו... הלך לי הטל' עם כל הזכרונות שהיו לי... בהזדמנות תישלחי לי את המס' שלך...

המון המון מזל טוב !!!

• זה לא יפגע בהנקה הבאה. הרי את לא תרוקני את השד לגמרי, את בסה"כ מקלה על עצמך....

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם זה רק כדי להקל תשאבי רק עד שתרגישי הקלה
    ברמת העקרון בכדי להקפיא שיהיה לי הייתי שואבת בשעות הבוקר שעה אחרי שהוא סיים...
    הנקתי משני הצדדים בכל האכלה ותמיד שאבתי קודם מהצד שהוא סיים בו
    בדר"כ חיכיתי שעה אחרי שהוא ינק בידיעה שיש עוד שעה עד ההאכלה הבאה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה