דרך עגומה לקצר את ההמתנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, בנות
    זוכרות אולי את הרוהוריי בקשר ל-12 ימים אחרי אוביטרל לפני בדיקת הדם?
    האמת שהשבועים האלה עברו לי הכי מהר בכל החיים! נראה לי שעליתי על דרך ההכי עגומה לקצר את הזמן, אז רציתי לשתף...
    טוב, אז קודם כל צריך להגיע למיון בגלל התייבשות, לשכב תחת אינפוזיה כמה שעות טובות, לגלות מה זה OHSS (גיוי יתר שחלתי) ושזה מה שגורם לכאבים מהם אני סובלת כל השבועיים האלה. אחרי האינפוזיה צריך לחזור לעבודה, ואז לקחת את הילד מהגן, לריב עם הבעל ולבסוף במשך חמישה ימים לנסות לגלות למה הוא לא מדבר איתי, למה הוא כל כך אדיש, למה כל ההורמונים שהזרקתי גורמים להתפרצויות בכי בלתי נשלטות ולמה הוא לא מצליח לקבל את זה ולמה אני לבד בימים האלה...
    אז זהו, נכון שזו דרך עגומה, אבל תאמינו לי, זה מקצר את ההמתנה ! והנה היום בבוקר הלכתי לקופת חולים ועשיתי בדיקה. עכשיו נשאר לי לחכות רק עוד כמה שעות לקבלת התשובה. אבל מה זה כמה שעות בשבילי, אני הרי גיליתי את הדרך!!!!
    באהבה רבה ובתקווה לבשורות טובות אצל כולן,פאפאיה.
4 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחח

הרגת אותי יקרועה....

שמחה שגם אם לא כל כך נעים זה סוף סוף עבר....
    עכשיו נשאר להחזיק לך לבשורות טובות בעז"ה....
    ואז הכל יתגמד וישכח מרוב אושר

הא והמצלה שלי אל תנסי לגלות למה הוא אדיש וברגוז... הם בעייתיים
    צריך למסגר אותם אני כבר הצהרתי..
    בגילגול הבא אני או לא יתחתן לעולם או שיהיה לסבית

ואחרי כל זה אני חולה על הבעל המרוקאי המשוגע שלי

שיהיה לך בהצלחה מאמי תעדכני
  • גם אותי הרגת מצחוק!!! אני בדיוק לפני החזרה (מחר) וחושבת איך עוברים את הכל הימים האלו.....ההמתנה הכי קשה ...שיהיה לך המון בהצלחה ורק בשורות טובות....
  • בהצלחה לשניכן ולכל מי שמחכה ומצפה

לא לשכוח לעדכן אותנו.... מחכה לכן בפורום תמיכה למעלה....

• הכי חשוב שעברת את השבועיים הכי קשים, בהצלחה!!!
    בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה