היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי בן בן אוטוטו 5 שהיה עם מוצץ עד גיל שנתיים וקצת וזהו..... הקטנה שלי בת שנתיים ו 8 חודשים והיא מוצצת אצבע, בהתחלה לקחה מוצץ ולאט לאט סיננה לי מוצצים עד שכבר בגיל 8 חודשים התייאשתי והיא מוצצת אצבע לצערי הרב.
אני כל הזמן מעירה לה שאני רואה אותה עם אצבע ומסבירה לה, ברור לי שזה קשה מאוד בשבילה וגם ניסיתי מרה וזה לא ממש עזר ואני הבנתי שאם אמשיך להסביר ולהפנים כשהיא תגדל ותבין שזה מביך אז היא תסנן....עד ש....
רציתי לדעת אם יש לכן טיפ כי מבאס אותי שככה שנה הבאה היא תעלה לגן עירייה שלא יצחקו עליה וכו'....
אני אמא שמסבירה ויש לי סבלנות לכל סוג של גמילה, שני ילדיי נגצלו מטיטול יפה ומוקדם וגם ממוצץ אצל הגדול זה היה קל אך כאן אני אובדת עצות וכולם אומרים לי שאין מה לעשות
10 תגובות
עמוד 1
שלום גם לך..... ממש נעלמת
"אתה הדבר הכי טוב בעולם... הדבר הכי טוב בעולם הזה, אהבת חיי , הרגש שבי איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"
כן אני יודעת ממש נעלמתי....... מה אומר , אם היה עוד קצת זמן
שלוםםם שלוםםם
זה מה שהרבה אומרים ......
אבל את יודעת בלב זה לא תמיד עובד ככה
שימי תבורי עד היום עם אצבע בפה
תודה ציקי,
זה באמת מה שאני עושה .... שהיא הולכת לישון אני לא מעירה לה.
חשבתי שאולי יש איזה משהו חדש - תרופת פלא
לא נורא
הבעיה היא שאי אפשר לזרוק את האצבע
ציקוש לקחת לי את המילים אני יודעת שמאצבע אי אפשר לגמול מישהו שלא ימצוץ אותה מוצץ זה אחרת
נראה לי חבל על המריבות והוויכוחים
אולי שאת רואה שהיא מוצצת אצבע תנסי להעסיק לה את היד בדברים אחרים
וגם אני לא שמעתי על אנשים שצוחקים על מישהו שמומץ אצבע
לי בתיכון היתה בת כיתה שמצצה אצבע בשיעור *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תודה לכן בנות
טוב זה יישמע רע אבל יש כאלו ששמים פלפל חריף או טבלים את האצבע במשהו מר והיא תיגעל ולא תמצוץ יותר.....