עידכונים ניב רפאל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן
    אני אישית לא דיברתי עם ענת היום,היא לא עונה לטלפון חוץ מהודעה שהיא שלחה לי בבוקר.
    הגרוש שלי עידכן אותי עכשיו
    אז ככה: כל השישי שבת הם היתפללו לרפואת ניב רפאל יחד עם רב גדול מאוד מבני ברק הם פתחו בקבלה. שם הם ראו שמקור הבעיה של ניב היא הנשימה.
    כמובן שהגרוש שלי טען שהבעיה היא בראש ולא בנשימה אך הרב היתעקש.
    הרב נסע היום לענת ויצא ממנה לפני חצי שעה,מסתבר שהבעיה היא אכן מקורה בקני הנשימה של ניב רפאל והיום הוא נותח והחדירו לו צינור כדי לפתוח פתחי נשימה.הרב וגם הגרוש שלי דיברו עם ענת.
    יש מספר דברים שההורים של ניב רפאל צריכים לעשות אך אבא של ניב רפאל לא מוכן לקבל על עצמו את הדברים האלה
    ענתי כרגע בחרדות ולכן הרב לא אמר לה מה עליה לעשות הוא לא רוצה להלחיץ אותה.
    כרגע מנסים לגייס אנשים שיקבלו על עצמם משהו בשביל ניב רפאל.
    הדבר שיקבלו על עצמם חייב להישאר לעד.
    למשל אם מישהי תקבל על עצמה להדליק נרות שבת אז שתדליק לנצח.
    אפשר לקבל למשל:לשמור שבת.לשמור כשרות.להדליק נרות שבת.ליקרוא פרק תהילים באופן קבוע כל יום.לתת צדקה -כמה פרוטות בקופה כל יום וכו'
    אשמח אם תקבלו על עצמכן דברים למען ניב..
    נחוצים גברים שיהיו מוכנים לקבל על עצמם משהו למען ניב אם יש בעלול שמיתנדב אשמח לתת יותר פרטים.
    ברגע שאתפוס את ענת אני יעדכן שוב
8 תגובות
עמוד 1
  • אני מדליקה נרות שבת כל שישי בערב, ואנחנו גם עושים הבדלה.
    אשמח ליטול חלק בדבר
  • פשוט מאוד תקבלי על עצמך משהו שלא עשית עד עכשיו ותתחילי לעשות אותו באופן קבוע
  • אבל כל מה שרשמת אני עושה......
  • אוקיי אני לוקחת על עצמי להדליק נרות שבת כל שישי בערב
    אני עושה מדי פעם לא באופן קבוע
    אבל מעכשיו אני מוכנה לקחת על עצמי קבוע
    האם יש תפילה מסויימת שאני צריכה להוסיף מעבר לברכה הרגילה?

וואי אני בוכה עכשיו
    כל הזכויות שמורות לאלינור

• סיוון כל עוד הוא חולה פשוט תברכי אותו
    בעזרת ה' כשהוא יבריא תברכי את הברכה הרגילה
    פשוט שהזכות של ההדלקת נרות תהיה לזכותו.
    אלינור תקבלי על עצמך משהו אחר שבא לך.
    למשל נטילת ידיים או ברכות או משהו שתחשבי עליו לבד
    אני לא יודעת מה בידיוק את עושה ומה לא?
    אולי צניעות?
  • אני לוקחת על עצמי לשים צדקה!

תמסרי לענת את אהבתי ושאני מצטערת שאני לא מתקשרת... יש לי יומיים לחוצים.... מקווה בערב לא להירדם לפני שאתקשר אליה...
  • אני אמסור
  • שאלה

הצדקה חייבת להיות בקופת צדקה או שאפשר לשים כל יום בצד ולתת לתרומה בכל שבוע או יותר.?

]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה