אני רותחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מעצבים - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני חודשיים היתה תקופת הרשמה למעונות. להורים ממשיכים נתנו להירשם שבועיים קודם עם הבטחה שהמקום לשנה הבאה מובטח. שאלתי 3 פעמים כדי לוודא שהמקום מובטח ולא להירשם לעוד מעון ליתר ביטחון ואישרו לי שאכן כן. עכשיו אני מגיעה למעון ורואה שכל ההורים מדברים בעצבים אחד עם השני. קיבלנו מכתב מהמעון ומשרד התמ"ת שעקב הרשמה גדולה מאוד למעון לשנה הבאה כן תתקיים ועדת קבלה במהלך חודש יוני, שבה ישתתפו גם ההורים הממשיכים וגם החדשים. איזו חוצפהההההההההההההההההה אני בשוק!!!!! הבטחתם, נתתם מילה, תעמדו בה. מעניין לי את הדודה שנרשמו הרבה הורים חדשים, זה לא איכפת לי בכלל. אני את הועדה עברתי שנה שעברה, הם החליטו לרשום רק השנה שילכו לחפש מצידי.
וואי איך שאני רותחת. במיוחד שההרשמה לכל המעונות כבר הסתיימה , ואם להב לא תתקבל אני נשארת ערומה מכל הכיוונים. ואני בכלל לא בטוחה שחוקי מה שהם עושים כל הזכויות שמורות לאלינור
15 תגובות
עמוד 1
ווי ווי רק שלא יעשו לנו גם כאן
סיון לפי התנאים של המעונות לילדים ממשיכים יש עדיפות ראשונה. תסתכלי באתר של התמ״ת אל תדאגי. תשתי מים קרים קרים
אני הבנתי מחברה שלי היום ששינו את החוקים לקבלה לגן של תמ"ת אז תבדקי את זה מה התנאים וכל הדברים אולי זה קשור לזה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מה זה הגנים של התמ"ת? ומה זה וועדת קבלה לגן?.....הגנים צריכים לעמוד בקריטריונים של ההורים ולא להיפך, בחיי שלא שמעתי על זה באיזור שלי.....פה פשוט צריך לתפוס מקום הרבה זמן מראש, והגנים ממש נלחמים על כל ילד ועל לעשות הרבה רושם טוב להורים
באמת מעצבן בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
הייתי קורעת אותם
מעצבנים ממש, זאת חוצפה כי בניתם על המקום
גם אנחנו ממשיכים בתמ"ת, מקווה שלא יפתיעו אותנו
לא מבינה את המונח "ועדת קבלה" מה זה אומר למי יש עיניים יפות יותר, למי יש יותר כסף כאילו מה?????
[[[
ביג מאמא ותמי שלי
מיכל רק שיפור קטן לדברייך אם אני עכשיו עובדת 6 שעות ביום ומרוויחה 30 ש"ח לשעה ואת עובדת 9 שעות עם 28 ש"ח לשעה יש לך קדימות עלי, כי את עובדת יותר שעות ממני והשכר השעתי שלך פחות משלי מוזר? תמוה? אבל אמיתי כל הזכויות שמורות לאלינור
לולי - גם אצלנו היתה ועדת קבלה (כידוע לי זה נוהל קבוע בכל הגנים של התמ"ת) ולמרות שאני מובטלת קיבלו את יותם כי הוא כבר נמצא שם השנה והם לא מוציאים ילדים מהגן (יעני, כל הילדים שרשומים בגן ממשיכים ואליהם מתווספים חדשים. הרי הקבוצות מחולקות לפי גילאים וככל שגיל הילדים בקבוצה יותר גדול כך יש יותר ילדים בקבוצה. )
כך שלא נראה לי שיש לך מה לדאוג
נכון..שיהיו בריאים..מה נגיד... נשאר לנו לטחון שעות כדי לשלם פחות אבל עם מחיר יקר יותר בעתיד ...