שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    כמו שאתם יודעת אני בחודש שמיני והבוס שלי מצא בחורה שהמורה להחליף אותי בהיותי בחופשת לידה.
    אותו בחורה שאני לא מכירה אין לה ניסיון בתוכנות שאני עובדת עליהם ואני צריכה ללמד אותה מהיסוד, אין לי בעיה ללמד אותה אבל אני נורא חוששת שמה שאני לא יהיה יהיה לה טעויות והיא לא תתקע בבעיה ואז יהיה לי בעיה בחשבונות של הקבלנים ואז אני יחזור ויצטרך לעבוד שעות וימים על מנת לתקן את הטעויות כי ברגע שעושים טעות אחת צריך לבטל את הכל ולעשות שחזור של קובץ וזה בעיה רצינית כי זה חשבונות של קבלנים.
    בקיצור השאלה שלי היית מלמדת מישהי חומר שאין לה מושג ואף פעם לא עבדה במשרד בתחום שאני עובדת ולא מכירה שום מונח ומושג הכל ועוד בשביל שלושה חודשים או אומרת משהו לבוס.
    תודה לעונות.

3 תגובות
עמוד 1
  • ראשית כל - לא הייתי מלמדת אותה את כל התוכנות האלו!!

מה חסרים נשים עם ניסיון בתוכנות האלו?

אני הייתי הולכת לבוס ואומרת לו שהוא לוקח על עצמו את כל הטעויות והבאלאגן שיהיה כאן בזמן שאת לא תהיי. איזה מעצבןןןןןןן
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מוזר לי שהבוס שלך לא חשב על זה... אם זה כ"כ קריטי הוא היה צריך להעסיק מישהי עם נסיון כלשהו, אולי אפילו סטודנטית עם ידע בסיסי בתוכנות שאת מדברת עליהן...
    אני הייתי מעלה את הנושא בפני הבוס שלך, שיקח בחשבון שאם יקרה משהו כזה - שלא יעמיס עלייך אחרי שתחזרי מהחופשה, בכל זאת, תהיי עם תינוק קטן - לא פשוט!
    בכל מקרה, יהיה מה שיהיה - העיקר שתהיה לידה קלה וזריזה והמון המון בריאות לך ולקטן....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • אני ינסה ללמד אותה ונראה איך הולך ואם לא אני יפנה לבוס שלי ויגיד לו כי אני מאוד מפחדת מטעויות שיכולות לקרוא זו תוכנה של חישובי כמויות למי שמכירה בנארית, רמדור זו תוכנה של קבלנים ואם עושים טעות זה בעיה אחר כך גם בחשבון וגם יוצא טעות והבוס שלי מאוד דייקן בנושא הזה ואני מכירה את התוכנה הזאת כבר 15 שנה שאני עובדת בתחום ענף הבניה אז אני מכירה את כל המושגים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה