הרדמות בהנקה - עזרה מהמבינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נופר כבר בת 10.5 חודשים.
    היא רזונת אבל אוכלת בסה"כ יפה, כמעט הכל, רק בכמויות קטנות.
    אני במצב ממש טוב איתה מבחינת הנקות - יונקת 2-3 פעמים ביום ושאר הזמן אוכלת יפה. היא לא נודניקית עם ההנקה, לא תולשת לי את החולצה ולא דורשת יותר מידי.
    הבעיה עם השינה. היא לא נרדמת בלי הנקה, חוץ ממצבים שאנחנו באוטו או בטיול בעגלה והיא ממש עייפה.
    אם בעלי בבית היא מוכנה עוד איכשהו לשים עליו ראש אבל איתי אין מצב. היא ישר מתבכיינת ולא מוכנה לשים עלי ראש, לשכב במיטה אין מה לדבר, ישר היא נעמדת ובוכה.
    אני מוצאת את עצמי מניקה אותה רק בהקשר לשינה. יש ימים שהיא אוכלת טוב צהרים אבל אני נותנת לה סתם כדי שתירדם בקלות.
    איך שאני שמה לה את הפיטמה בפה היא נכנסת "למוזה" של שינה ועוצמת עיניים. הסיפור הזה חוזר גם אם היא מתעוררת באמצע הלילה.
    אני רוצה להפסיק להניק אותה סביב גיל שנה - שנה וחודשיים, כי היא כבר לא ממש צריכה את זה, ואני רוצה כבר להשתחרר מההנקה, אני חייבת לקחת איזה כדורים שאסור בזמן הנקה ואני דוחה את זה עוד מההריון (לא משהו דחוף).
    אין לי מושג איך עושים את זה!! יש לי בבית עוד ילד שדורש תצומי ואני לא יכולה להשקיע שעות בהרדמות עם בכי.
    למישהי יש עיצה?

מיטל
5 תגובות
עמוד 1
  • לא אמרת אם היא לוקחת מוצץ? (אם לא- ניסית בעבר?)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מיטל
    כנסי לתמיכה. שמתי שם מאמרים שיעזרו לך. אולי לא תרצי להפסיק להניק בכל זאת
  • הקטנה שלי בדיוק כמו שלך.....רק שאצלי זה רק בלילה - אז אני לא מתעקשת איתה

אני עדיין נהנית להניק ומתכוונת להמשיך עד כמה שתרצה......
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מיטלי נראה לי שאת כבר יודעת לפי התשובות שלי מאז שאת מכירה אותי את דעתי לגבי כל ההרגלים

• אני לא מבינה בזה...אבל אם מתכוונת עוד איזה חודשיים להפסיק להניק לגמרי, אז לדעתי תניחי לזה..
    אבל אם זה ממש מטריד אותך וקשה לך אז זה חייב להיות חד וחלק- להפסיק וזהו!
    לנטלי הייתה תקופה קצרה שהיא נרדמה עם ציצי, וזה היה מבחינתי בלתי נסבל אז מייד הפסקתי. פשוט השתלדתי (וגם היום) להניק אותה בסלון או מקום רועש יחסית ורק אחרי שהיא סיימה אז לקחתי אותה לחדר. לפעמים היא כן ככה מנמנת, אבל בכל מקרה היא לא באמת ישנה.

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה