היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף אני כבר לא יודעת מה לעשות..נועם בת שנה ושבע עושה לי תמוות עד שהיא הולכת לישון...לא בצהריים ולא בלילה...קמה בבוקר בשבע וחצי...בצהריים אם אני לא נכנסת איתה למיטה(שלנו כמובן)היא לא מוכנה לישון...ובערב יש סדר של מקלחת ארוחת ערב סיפור לא מוכנה לישון במיטה שלה בשום אופן...ונרדמת אצלי במיטה רק שאני נכנסת איתה בעשר בערך..מה זה איך היא לא עייפה??מה עושים?
2 תגובות
עמוד 1
איפה הרעיונות של המנוסות...
היא עייפה, אבל בגלל שהרגלת אותה לישון איתך, היא לא יודעת איך לעשות זאת בעצמה. את צריכה להתחיל להרגיל אותה לישון לבד, לעשות זאת בשלבים. תתעקשי איתה על כך שלא יוצאים מהמיטה (שלה כמובן). תעמדי לידה תלחשי לה, תשירי לה שירי ערש, תתפחי על הגב, תלטפי אותה- אבל בשום פנים לא להתייאש ולא לקחת למיטה שלך! תתחילי לדעתי בשעה שמונה, ככה שלא יצא שאתן ערות עד 2 בלילה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!