הזרעה ראשונה-תעזרו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכם

אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר שנה וחצי וגילו שייש לי שחלה פוליציסטית.

ואני לא מבייצת כל חודש התחלתי לפני כחודשים לקחת אקוקלומין לקחתי כדור 1למשך 5 ימים ולא בייציתי וקיבלתי מחזור רגיל אחרי 30 יום

וחודש אחריו שזה בעצם הייה לפני חודש לקחתי 2 כדורים ליום למשך 5 ימים. והיו ןי זקיקים מוכנים בבדקית דם זה הראה שבייצית אך לא נקלטתי להריון ובקשתי מבעלי לבצע בדיקת זרע והייתי היום אצל הרופאת נשים שלי והיא בדקה את הבדיק והיא אמרה שייש מלו 224 מיליון זרעים רק 1% תקין והיא שלחה אותי למכון לפריון להזרעה.

מה התהליך? מה עושים?

האים לקחת אקוקלומין בכל מקרה כי עוד יומיים זה היום החמישי של הוסת וחבל שאני אפספס..

תעזורו לי בבקשה

טלי
3 תגובות
עמוד 1
  • היי טלי...

בקשר ללקיחת כדורים אני לא יודעת... אולי תתייעצי עם דר' ישי??.......
    בפורום למטה??....

בקשר למכון לפריון ההזרעה
    אני עברתי 3 הזרעות ו 2 הפריות ולא הבנתי לאן היא שלחה אותך...??........

בד"כ כשרואים שבדיקת הזרע לא תקינה
    הרופא נותן הפנייה למרפאת פוריות ואז שם מתחילים תהליך מוסבר ומעמיק....
    אבל מכון לפריון להזרעה על זה עדיין לא שמעתי!!!

אולי תבררי עם הרופא מה היא בדיוק רוצה?.......
    ואז בככיף אני יסביר וירגיע אותך
  • תודה רבה לך אני יברר..
    היא שלחה אותי למכון לפיריון ששם מבצעים הזרעה..
    טלי
  • אני לא מכירה....

אני עשיתי את ההזרעות בביה"ח במחלקת פוריות האישה

בכל אופן שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה