צריכה עזרה בגמילה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

אני בתהליך גמילה עם אוריקי ( שנתיים ושבעה חודשים ) זה התחיל בזה שהוא התחיל להגיד אחרי שהוא עשה ואז היה עושה קקי בטיטול. אח"כ הוא התחיל לבקש לפני קקי ושמתי אותו בסיר והוא עשה.
    ראיתי שהוא מתחיל להיות בשל אז קניתי לו ישבנון לשירותים - אבל הוא לא מוכן לעשות בו. אני יושבת איתו שם לפחות שעה וחצי ביום ( כל פעם 20 דקות עד 30 דקות בערך ).
    קיבלתי עצות שאמרו לי פשוט להוריד לו טיטול וזהו. לא בהדרגה.
    אז אני עושה את זה כבר שלושה ימים. אבל קקי הוא עדיין לא עשה בשירותים עם הישבנון. אלא כל פעם לקח את הסיר. והיום כשלא נתתי לו את הסיר, דקה אחרי שירדנו מהישבנון הוא עשה בתחתונים.
    ופיפי - אני לא בטוחה שהוא שולט בו בכלל. כי פיפי הוא בכלל לא מבקש. כל פעם מתפספס לו...

יש לכן עצות מנסיון ? איך התחלתן גמילה ? מה עושים ?
3 תגובות
עמוד 1
  • כל גמילה היא עולם ומלואו....

אני בדעה של לזרום עם הילד- גם ככה כל העניין חדש לו- למה להתעקש גם על ישבנון חדש? אם הוא רוצה סיר -שישב בסיר עד שיתרגל לעשות טוב אז אפשר להעביר לישבנון.
    כל פעם שאת הולכת לשרותים תקראי לו שיראה איך את עושה על האסלה- אולי זה יעשה לו חשק. אצלי הם בהתחלה ישבו לעשות פיפי ורק אחר כך לימדנו שבנים עושים בעמידה וזהו- אז בהתחלה זה לא משנה שיעשה בישיבה כמוך.

צריך לזכור שהגמילה היא שלב התפתחותי- מורידים טיטול בבת אחת אבל אי אפשר לצפות שבבת אחת הוא יפסיק לעשות בתחתונים. בהתחלה עושים הרבה ולאט לאט עוברים לסיר\אסלה ועושים פחות בתחתונים.
    כמובן לתת תמיד חיזוקים חיוביים על הצלחות ולא לגעור בו שהוא מפספס.

בהצלחה!

• מה רע בסיר? נוח לקחת לכל מקום (נקי) ואישי..
    אומנם יש כאלה שחושבים שאח"כ צריך לעשות מהסיר גמילה, אבל פשוט תני לו את שני האופציות..מתישהו הוא יבין שיותר כיף ישבנון

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה