תגידו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה נכון שלא מקבלים לגן עירייה אם הילד לא גמול??
    הגננת של עידן הלחיצה אותי היום ואמרה שעידן מסרב להוריד את הטיטול ולא רוצה לשבת בשירותים ואין עוד הרבה זמן לתחילת שנה הבאה...

17 תגובות
עמוד 1
  • לגן עירייה בהחלט לא מקבלים אים הילד לא גמול. מקווה שעד שנה הבאה תצליחי לגמול אותו
  • איזה סרט זה...כי מבחינת הבגרות היא אמרה שהוא מוכן לגן עירייה..באסה אם הוא ישאר עוד שנה רק בגלל זה...

• תלוי בעירייה, בגן, בגננת.
    בד"כ לא מקבלים ילדים לא גמולים.
    מצד שני להתחיל להלחיץ אותו כי שנה הבאה אולי הוא לא יוכל להיכנס לגן - לא ממש יעזור וסביר להניח שיעשה פעולה הפוכה לחלוטין.
    אולי כדאי לבקש בגן לרדת ממנו בנושא זה, ובבית בנעימות לשים לו את הDVD שמיועדים לנושא זה.

• הי עדי.
    ניסית להוריד לו את הטיטול לגמרי? זה אחלה דרך לגמול אותם, כי מפריע להם להיות רטובים, אז הם נאלצים לשתף פעולה.
    בהצלחה
  • זהו שגם לדעתי לא שווה להלחיץ אותו רק בגלל שהוא בגיל המתאים לגן עירייה..
    יצא לו כמה פעמים לעשות על הריצפה אבל על הישבנון הוא סתם משחק ולא באמת יודע לעשות שם ..הוא מוכן להיות בלי טיטול אבל כשיש לו קקי הוא מבקש טיטול בחזרה לא נעים לו לעשות בלי

• לא הבנתי

הילד רשום שנה הבאה לגן עייריה או לאותו גן?
    אם הוא לא הולך לעייריה כמו שרשמת שהוא "לא רשום" מה הדאגה בסוף כולם נגמלים
    אם הוא רשום קודם כל יש עוד כמה חודשים עד לתחילת שנה וברגע שתחליתי שזהו אין לעידן יותר חיתול הוא יתרגל ויגמל

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עידן קטן בחודש מאריאל ואנחנו לא קיבלנו זימון להרשמה לגן עיריה
    את רוצה להגיד לי שאת כן קיבלת???

בכל אופן יש לך את כל הקיץ לגמול אותו, תראי לו קלטות DVD האסלה הקסומה וכו' וזה יכול לעזור

• קודם כל יש עוד זמן עד גן עירייה-גמילה יכולה להיות תוך שבוע אז שיפסיקו להלחיץ אותך...
    דבר שני לא נראה לי שאת יכולה לקבל זימון לגן עירייה כי יש לי חברה שהבת שלה נולדה לפני עידן (בחודש אוגוסט ואם אני לא טועה עידן שלך בדצמבר נכון?) ולא מעלים אותה לגן כי היא לא בגיל
  • אנחנו עדיין לא עולים לגן עירייה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • עדי.... עידן עולה לגן עירייה?!
  • אסור להם להתנות קבלה לגן עיריה בגמילה.

הבת של חברה שלי נכנסה לגן עיריה לא גמולה

היו לה מלא עניינים, עצירויות וכאלה ולקח זמן עד שהיא נגמלה לגמרי

בגן היו שמים לה טיטול באמצע היום עד שההורים היו מוציאים אותה בצהרים (ז"א הם עשו בעיות עם ההחלפה, לא מוכנים להחליף... אבל הילדה כמובן התקבלה לגן).

בכל מקרה, יש לך זמן וכמו שאמרו אל תלחיצי אותו כי זה רק יעכב את התהליך.

• בנות
    איך לא קיבלתן "זימון" לגן עיריה אני קיבלתי ורשמתי אותה כבר
    מי שלא רושם בזמן אין מקום כבר ואז צריך לחפש גנים אחרים
  • הגננת שלו אכן יודעת מה היא אומרת

• מין הסתם טל קיבל והוא רשום והכל סבבה..
    חוץ מפרט שולי קטנטן פעוט ממש...
    גם טל לא גמול !!!!
    התחלנו הכל היה טוב ואז פתאום ריגרסיה ...
    השבוע עשה בסיר ושוב הוא לא מסכים....
  • יכול להיות שבכל עיר זה אחרת????
    לא מזמן פרסמו אצלנו במקומון את טווח הגילאים וזה היה עד ילידי אוקטובר אם אני לא טועה.
    אורטלי- תבדקי בעירייה וחוץ מזה לגבי הגמילה של אור אם את כבר בתוך זה אל תשגעי אותה עם הטיטול בבית, תתעקשי איתה , ייקח לך יומיים שלושה קשים אבל זה שווה- חח מצחיק פתאום הפכתי ליועצת גמילה
  • בנהריה בכלל לא מקבלים זימון
  • מוזר..
    אני קיבלתי זימון לגן עירייה למרות שהוא נשאר עוד שנה באותו הגן.

"אתה הדבר הכי טוב בעולם...
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי
    איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה