מה הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב.
    יש לי בשבוע הבא תור לאחות במעקב הריון, פעם ראשונה והתור בשעה 9:45 ואני אמורה להתחיל לעבוד ב 9. עכשיו לא סיפרתי עוד בעבודה על ההריון.
    האם כדאי לספר כדי שזה ירד לי מהשעות של הבדיקות בתשלום או שעוד לא ולוותר על השעות האלה? לא יודעת מה לעשות..
22 תגובות
עמוד 1
  • אי אפשר להקדים או לאחר את האחות??
  • לי האמת שנראה לי עדיין מוקדם לפנות לאחות למעקב....

• זה כבר יהיה שבוע 11 לא צריך עדיין ללכת לאחות?
    וניסתי לשנות את השעה ואת הימים, פשוט אין תורים! השעות שלהן לא נורמליות לנשים עובדות. מה גם שבפעם הראשונה צריך תור כפול אז עד שמצאו לי 2 תורים עוקבים.. בכלל היה קשה
  • אני הלכתי רק אחרי 3 חודשים.
    תנסי לקבוע לעוד שבוע +
    ואם את לא שלמה אז אל תספרי
    בעבודה. כפרה על השעות..

• אני חושבת שכדאי לך לוותר בינתיים ועדיין לא לספר
    יהיו לך עוד הזדמנויות לנצל את השעות של ההריון

• מתי בכלל מספרים? אחרי השקיפות לא?
    זה עוד שבוע וחצי ב 15.6

• כמה זמן את בעבודה?

• כמעט 7 חודשים
  • אני שבוע 15 והלכתי אתמול למעקב - בפעם הראשונה
    והאחות שעושה מעקב לא היתה שם וגם אני הייתי לחוצה להגיע לעבודה
    אז אחות אחרת אמרה לי שבכלל עד שבוע בערך 20 זה בכלל לא קריטי כל הבדיקות
    שתן מתחילים לבדוק רק בשבוע 23-24
    ורק לחץ דם בודקים שזה שטויות

• את יכולה להגיד שיש לך לאוראל בדיקה שגרתית בטיפת חלב
  • זה זמן טוב להתחיל להגיע למעקב.
    תגידי בעבודה שהיו בעיות עם אוראל..אין מה לעשות
  • הייתי אומרת תור לטיפת חלב כמו שעינבלוש אמרה או שהייתי אומרת תור לרופא משפחה
  • גם אני חושבת שזה קצת מוקדם מדי לטיפת חלב...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • ואנ חושבת שלעשות מעקב אצל אחות זה מיותר.
    סתם בזבוז זמן
    תמצאי לך רופא שיעשה את הכל אצלו.

לי יש רופא נשים שב2 ההריונות עשה לי את כל מה שצריך אצלו, סקירות, אולטרסאונדים, מעקב הריון ועוד כל מה שצריך.

זה רופא שהוא דרך הקופ"ח ולא שילמתי לו כסף על כל זה.
    מימלא את הולכת לרופא נשים, אז למה לא לעשות הכל אצלו??
  • ויש לך תיק מעקב? לא ידעתי שיש דבר כזה, בד"כ הרופא אומר לך לפתוח תיק בטיפת חלב. ואת התיק את צריכה להראות בבי"ח ביום הלידה. בכל מקרה את גם תצטרכי אותם אחרי שתלדי למעקב התפתחות.
    מה שכן, בהריון הם לא עושים הרבה: משקל, לחץ דם וחום.... אז בחודשים הראשונים זה לא כזה קריטי, אלא אם כן באמת יש בעיה כלשהי...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • ממש אבל ממש חבל על הזמן שלך מה שעושים במעקב הריון בשלב שלך זה רק בדיקת דופק לחץ דם משקל והביתה , אם אין לך משהו מיוחד שגם ככה אם היה זה ללכת לרופא, רק בשבועות מתקדמים בודקים חלבון בשתן ככה שנכון לשבוע שאת לדעתי לכי לעבודה רגיל ולקראת שבוע 20 תתחילי מעקב

• לא מבינה למה כולן נגד..הרי זו בדיקה של 10 דקות..
    זה לא ילד ראשון אין מה לחפור ...שום דבר לא התחדש מלפני שנתיים...
  • את לא חייבת להגיש את האישור של השעות עכשיו.. את יכולה גם בסוף החודש ואז לספר בעבודה... וככה תהיי כבר אחרי השקיפות.
    ואז יוסיפו לך את השעות לחישוב המשכורת.

• אורית - הרופא עשה לי תיק מעקב. כולל בדיקת לחץ דם, משקל וכל מה שהאחיות של טיפת חלב עושות.. בלי כל הזיוני שכל שלהן...
  • להודיע בעבודה על ההריון יש לך זמן עד חודש חמישי ואז את תהי כבר 9 חודשים בעבודה, למרות שכבר עברת את השישה חודשים שזה הזמן המינימאלי אם היו רוצים לפטר אותך.

אני אף פעם לא עשיתי מעקב אצל אחות רק אצל הרופא נשים שלי.
    אם את מעדיפה ללכת כבר עכשיו לביקורת אצל אחות אז כמו שהבנות רשמו לך
    תגידי שיש לך תור לטיפת חלב עם אוראל או שמקסימום בבוקר של הבדיקה תתקשרי לעבודה ותגידי שאוראל לא מרגישה טוב ואת מאחרת כי את בדרך לרופא איתה.
  • אני לא הלכתי בשבוע כזה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה