היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אמא של חברה בפורום (הדסוש). לאורך כל התקופה שמעתי מהדס על התנהלות החברות בפורום , לעזרה , לתמיכה בחברה ענת קוטלר בעת צרה. רציתי להביע את הערכתי להתגייסות ולהתעניינות של כל אחת מחברות הפורום, כל אחת בדרכה שלה לעזור, לתמוך ולסייע.
כל הכבוד לכל אחת מכן .
אני גאה בבנות העם הזה על ההתגייסות והתמיכה בעת צרה לחברה, גם אם ההכרות הייתה קצרה ושטחית. אין ספק כי ברגעים קשים אלה זקוקה חברתכם לעזרה ותמיכה, לא פחותים מאלה שעזרתם עד היום.
אני בטוחה, כפי שהוכחתן עצמכן, כי תמשיכו לתמוך בה ככל שיידרש. מי ייתן וכל המשאבים יושקעו בעתיד רק למטרות חיוביות טובות ומשמחות. כל הכבוד לכל אחת ואחת מכן ולכולכן יחדיו. יהי זכרו של יניב ירפאלי ז"ל ברוך דיין אמת.
12 תגובות
עמוד 1
ברוך דיין האמת תודה לך על מה שכתבת
ריגשת אותי עד דמעות במילים שכתבת יש לך בת מדהימה ומקסימה והיא גם חברה יקרה בנוסף, בפורום הזה נרקמו חברויות מדהימות ואני מבטיחה לך שכולנו כאן אחת בשביל השניה חוגגות ושמחות ברגעי שמחה ומחבקות ונותנות כתף ברגעי צער ומשברים אני אישית שמחה וגאה להיות חלק מהפורום הזה שממזמן הוא כבר לא רק דפים סגולים באינטרנט הפורום הזה חי ונושם, מחבק ואוהב ואני בטוחה ויודעת שנמשיך לתמוך ולחזק לעוד הרבה שנים
לא יכולה להפסיק לבכות, הלב שלי כואב כל כך. אפילו שאני יודעת שלפחות הוא נח. כואב לי על אמא שנשארה לבד יניב ירפאלי אנא תן כוחות לאמא שלך מלמעלה תשמור עליה. אתה עכשיו המלאך השומר עליה ממרומים יהי זכרך ברוך
תודה אמא
] *****************************************
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
באמת מדהים כמה נכון ש"עם ישראל ערבים זה לזה". ואני נפעמת בכל פעם מחדש מהבנות כאן.... מצטרפת ליישר כח שלך. ובעזרת ה' שכל הרצון הטוב שלכן והדחף לתת ולעזור, ילך מעתה רק לדברים שמחים.
ונאמר .. אמן !!!! *****************************************
] *****************************************
כל כך ריגשת במילים שכתבת.. ילדתך מדהימה ואדם מיוחד
ריגשת אותי במילותייך . אכן פורום מקסים ותומך עם בנות מקסימות עוד יותר. ואני בטוחה שכך ישאר . נתמוך שצריך, נחבק ונעטוף כשיכאב, נצחק כשיצחיק ונשמח עם כל אחת ואחת בסיבות הרבות שיש לנו.