היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בת 29 (וחצי. אבל מי סופר...) נשואה שנה וארבעה חודשים ומנסה להכנס להריון כבר אמ... 8 חודשים בערך...
כל חודש אני מצפה מחדש - וכל חודש מתאכזבת... (הבוקר קבלתי..). אני משתדלת לא להיות לחוצה מזה ולא לחשוב על זה יותר מידי כדיי לא ל"הלחיץ" את הגוף שלי, אבל זה ממש מתסכל.
אני רצה כבר 3 שנים ומשתתפת בתחרויות ריצה ובחודשים האחרונים הורדתי הילוך כי ידעתי שאני רוצה להכנס להריון ולא יכולתי להגדיר לעצמי מטרה לתחרויות.. אז יוצא שלא נקלטתי, אני בקושי רצה ולצ'ופר, עליתי איזה 4 ק"ג ...
** החלטנו לעשות בדיקת זרע.. להתחיל לבדוק אם יש ואיפה הבעיה. זה ב9/6. אני במתח ומחכה לזה לקוצר רוח. אעדכן אחרי...
בכל מקרה, נחמד שיש את הפורום הזה אפשר לשפוך את הלב בלי להרגיש אשמה ושיש הזדהות.. אז תודה
4 תגובות
עמוד 1
היי, ברוכה הבאה לפורום!!!
שיהיה בהצלחה בבדיקות ובע"ה בשורות טובות
ברוכה הבאה, נקווה שלשהות קצרה. בהצלחה לך ובשורות טובות כבר בחודש הקרוב!!!