חשש לזיהום בשתן לאחר החזרה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. עשיתי החזרת עוברים יום ראשון ועד עכשיו סבלתי מכאבים בבטן תחתונה הלכתי למיון נשים ואמרו לי שהשחלות שלי מוגדלות ויש נוזל בבטן . והשתן שלי לא כלכך טוב ויש חשש לזיהום,הביאו לי אנטביוטיקה לחמישה ימים. עד לעוד שבוע של בדיקת שתן. מישהי עברה את זה או שיש לה טיפה יותר פרטים. אני קצת בלחץ מזה???

יסמין
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, זה שזיהית את זה בשלבים מוקדמים וכבר התחלת בטיפול זה מעולה!
    אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן כבר כמה שנים טובות, וגם בהריון הראשון עברתי את זה פעמיים. הסכנה העיקרית של דלקת כזו זה חוסר טיפול ואז יש פגיעה בכליות (לא עלינו).
    מה שכן, את חייבת לעשות את הבדיקה אחרי האנטיביוטיקה (לוודא שלא נשארו חיידקים, כי לפעמים הם נשארים גם כשאין תסמינים) ועל מנת למנוע בעתי כדאי לקחת תמצית חמוציות (לא המיץ, כי הוא מלא בסוכר) בטבליות, ולא לשמור דברי בבטן (יש שאומרים שתלונות, כעסים, עלבונות שיש לנו כלפי בני הזוג שלנו אם הם לא ייצאו החוצה במילים, הם יצאו בדלקת בשתן. עניין של אמונה, כן?)
    שיהיה בהצלחה, מותק! ושנזכה ממך לבשורות טובות בעשיר לחודש !!!
  • תודה מאמי... יופי הרגעת אותי .אני כלכך מחכה לעשירי ב"ה שנחכה לבשורות טובות.. ולכל הבנות בפורום בשורות טובות שבת שלום לכולן.

יסמין
  • בס"ד

הי יסמיני...
    מקווה שתרגישי טוב,
    אני מחכה יחד איתך לעשירי- מקווה בשבילך לתשובה חיובית.
    אני יתפלל בשבילך בהדלקת נרות, תני לי שם מלא
    תזכרי שאנחנו בנות מלך, וכל מה שקורה הכל הוא לטובה
    אני ביום ראשון עושה שאיבה ראשונה כולי בלחץץץץץץץ
  • היי בנות!! גם אני מחכה לעשירי לחודש....כולנו באותו מצב..ההמתנה קשה . שיהיה לנו בהצלחה .אמן
  • היי מאמי אל תהיי בלחץ את תראי אחרי שתעשי זה יעבור כלכך מהר שלא תאמיני.. יהיו טיפה כאבים אחרכך. אבל שטויות "המטרה מקדשת את האמצעים" אני כמעט שלא מאמינה שכל החודש של הטיפולים מאחוריי.. אני כלכך שמחה שזה "כמעט" לפני הסוף. ב"ה יהיה בסדר אל תילחצי מאמי היי רגועה ותחשבי רק חיובי בהצלחה יקירתי ושמי יסמין בת מלאני ואם תאמרי לי גם אני אשמח.. לבנתיים שבת שלום שלווה ורגועה לכולן...

יסמין
  • ang בהצלחה מאמי.. ב"ה שנתבשר בבשורות טובות ונזכה ביום המיוחל יותר מכל... שבת שלום מאמי.

יסמין
  • אני גם מצטרפת לציפייה שלכן... ה 10 לחודש

מחזיקה לכן אצבעות ומתפללת שבעז"ה יהיו בשורות טובות
    והקב"ה יזכה אותכם

חשיבה חיוביות... חיוכים...
    וכמובן לשמור על עצמכן ועל ה שמתפתח

שבת שלום...
  • תודה בובה... שבת שלום. ותודה על כל החיזוקים.שמחממים את הלב,ממש כמו משפחה

יסמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה