שאיבה ראשונה ביום ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

הי בנות,
    שבת שלום לכן.
    ביום ראשון אני עושה שאיבה ראשונה. כולי בלחץ.
    הרופא אמר לי היום (יום שישי) לקחת ב 20:00 בדיוק את האוביטרל. ולהיות בצום ביום ראשון.
    אני בלחץ, יש לי בערך 10 זקיקים, בגדלים של 16-20
    כמה לדעתכן ישאבו? האם זאת כמות מספקת מה שיש לי?
    אני בלחץ אטומי!!!!!!!!!!!!!!!!
    לא מפסיקה לחשוב על זה!!!!!!

2 תגובות
עמוד 1
  • היי חומדה! קודם כל , לא להיות בלחץ.אני עברתי את זה לפני שבוע.פחדתי מאוד מהרדמה.חברות שלי שעברו את זה אמרו לי: זה כלום...אני יודעת שזה לא עוזר..אבל זה באמת כלום.אין לך מה לדאג.אני עברתי את זה במדיקל בהרצליה פיתוח.יש שם מרדים מקסים.אז בשיחה אמרתי לו שמאוד מפחדת מהרדמה וביקשתי לפני הרדמה לתת לי קצת טישטוש. וזה באמת כלום.לא הרגשתי איך שנרדמתי. זה באמת באמת כלום.אני מבטיחה לך ובטוחה שתכתבי לי ביום ראשון בערב שצדקתי. עכשיו בקשר לזקיקים..גם לי היו 10. בין18-22. אבל שאבו רק 4, ושלושה הצליחו.החזירו לי ביום שני 2 עם 8 תאים ואחד נישאר שם "לגדול" חחח...הוא היה עם 4 תאים.מקווה שיהיה בסדר ...בשבילי מתוך 4 3 זה היה מעולה.(אני בת 39) אני מקווה שאצלך יהיה עוד יותר טוב .מאחלת לך המון בהצלחה...תעדכני.מחזיקה לך אצבעות.ותזכרי : בשביל הריון לא צריך 10, מספיק אחד טוב והמון מזל...תדליקי היום נר לשבת וגם מחר בערב.בהצלחה חמודה ולא לפחד..תחשבי שאת הולכת לעשות משהו בשביל ילד שלך .....
  • בס"ד

היי
    את ממש צדקת זה ממש לא מפחיד זה עובר בשניות כאילו לא עשית כלום.
    אבל...
    שאבו לי 25 ביציות והם מפחדים מגירוי יתר בשחלות לא בטוח שיבצעו החזרת עוברים החודש, אולחי בחודש הבא...
    אוףףףףףףף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה