אני יודעת שלא קשור עכשיו ואין ראש כל כך אבל....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מלפני שבוע דנדוש הרגישה לא טוב יום א' היינו חיל אינהלציוחיל אינהלציות מיידי כי יש חשד גדול לדלקת ריאות התחלנו טיפול בערב הקיאה שוב וצל רופאת הילדים שדרשה להתחיל אינהלציות מיידית כי דנדוש מצפצפת מאוד והיא לא שוללת דלקת ריאות בערב הלכנו למוקד כי דנדוש המשיכה להקיא ועם חום עשו צילום באמת היתה ועדין יש דלקת ריאות יום ג' חזרנו לרופאה אין שינוי אפילו קצת התעצמו הציפצופים חזרנו ביום ד' ו............ נשלחנו מיידית למיון צילום ובדיקות דם מראים על דלקת ריאות אושפזנו לקבלת טיפול בתוןך הוריד כולל חיבור לסטורציות אינהלציות עם וינטולין שגרמו לה להיפר וחוסר תיאבון שוחררנו היום שחוץ מזה שאין חום עדין מלאה ציפצופים וחורחורים ועדין עם אנטיביוטיקה ועדין אינהלציות
7 תגובות
עמוד 1
  • את רק צריכה לראות עד כמה הכל שטויות בחיים ואפילו מה שדנדוש עברה מתגמד כי העיקר שהילדה שלך תחזור להיות בריאה

• באמת לא נעים...החלמה מהירה
  • חן היינו בדנה (אני ממש לא סובלת את הבית חולים הזה) ומספיק לדנדוש יש טראומה גם מן הפעם הקודמת וברור שהכל מתגמד וגם למדתי שסתם שיעול 3 שבועות לא יתכן ואם מתחילה להשתעל ישר ללכת לטפל כי היא מפתחת מהר מאוד ברונכיטיס ומגיעה לדלקת ריאות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• סליחה , את האמת אני לא מבינה את הרופאה שלה ואחרי זה גם לא אותך . מה זה חשש לדלקת ראות ? אם יש חשש אז במיא 21 עושים צלים רנטגן בקופ"ח ומקבלים טיפול בהתאם , שזה ב99 אחוז אנטיביאוטיקה בנוסף לאינולציות של תרופות שונות .
    בני שלי מגיל 8-9 חודשים סובל מהתקפי סדרידור ..... אחרי שבפעם ראושונה היתי חוסרת עונים עכשיו יש לנו תרגולת קבוע , קודמם כל זה קורה ב99 אחוז מהמקרים בלילה , אז אחרי 2 שיעולים ראשונים אם הוא יושן אז נותנת לו תוך שינה כדור של בנטיזול ובבוקר עד שמגיע טור לרופאה עושה לו כל 4 שעות אינולציות עם בודיקורט . עם לא ישן אז אינולציה . לא מזיז לי כל הסיפורי סטאורידים למנהם . רק ברור לי דבר אחת : שאם מתחילים טיםול בזמן אז כמות הסטאורידים ותרופות שהוא יקבל תהיה קטנה בהרבה מכמות התרופות אם אני אתחיל לתת לו בדילאי . שבעיה קבר קיימת שום דבר טבעי כבר לא יעזור , רק תרופות שמורידות את הנפיחות וגומרות להתקפים . שילד בריא אז אפשר לחשוב על טיפטול מנוע- יש אנשים שהומאופטיה עוזרת להם מאוד (לנו אישית לא עזר בכלל והינו אצל שני רופאים שונים ), דווקה תרופה נגד אלרגיות עזרה , , ברך לי השם , שמקבלים אותה פעם ביום כן מאו עוזרת ., לנו מאוד עזר חדר מלח , בהתחלה טיפול אנטנסיבי פעמיים בשבוע ואז "תחזוקה" פעם ב3-4 חודשים . העניין מחלות דרכי הנשימה לא נעים בכלל אבל ברוך השם שיש דרכים לטפל בהם די בעילות עם כן מקשיבים לרופאים ולוקחים תרופות אז ניתן לטיפול יעיל וטוב .
    http://www.holdthatpic.com/
  • טיקי לצערי הרופאה מדהימה וכן שלושה שבועות השיעול לא היה קריטי ולכן היא חשבה שמדובר על וירוס רגיל מה שכן לפני כמעט שבועים אובחנו בגרון של דנדוש מלא אפטות שזה ויראלי ואין טיפול אנטיביוטי לזה אולי זה ירד לריאות וגרם לדלקת לא ידוע) יום א' אחרי שהייתי בבוקר עם הילדה אצל הרופאה שלה והותחל עם אינהצליות שוב וגם נתנה במיידית אנטיביוטיקה לקחתי אותה למוקד אחרי שהמשיכה עם ההקאות ואז שם עשו צילוםוגילו שאכן מדור על דלקת ריאות רופאת המישפחה שלי רצתה שנלך למיון ולא למוקד למקרה שאכן מדובר בדלקת ריאות אבל אני העדפתי מוקד בגלל שבית חולים מלא זיהומים וחיידקים אחרים בסוף רופאת הילדים שלחה אותנו לבית חולים אחרי שנתתי אנטיביוטיקה כבר 3 ימים ללא שיפור
    מחר בבוקר לפי הוראת בית חולים במכתב שיחרור נחזור לביקורת אצל רופאת הילדים
    ואגב דנדוש עדין מלאה בחירחורים וציפצופים מספיק לשים יד על הגב ולהרגיש עדין משתעלת בהתקפים וגם היום עוד היה קצת חום 38.1
    ועדין מקבלת אנטיביטיקה וגם 3 פעמים ביום אינהלציות לפי הוראת בית חולים
    קיבלתי מהם אישור במקום ונטולין להמשיך ולשים לה טרבולין כי וינטולין עושה לי אותה היפר אקטיווית

• עדן הייתה חודשים עם שיעול מלא ליחה וכל הזמן שעלה קצת החום חשבו שזו דלקת ריאות.
    המליצו לנו לעשות לה ברונכוסקופייה ואני שמחה שעשינו לה.
    הילדה לא משתעלת מאז הברונכוסקופייה בכלל.
    הוציאו לה את כל הליחה.
    תבדקי את העיניין.
    תרגישו טוב.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה ליאתוש אבל נדמה לי שהבדיקה הזאת בהרדמה מלאה או טישטוש ודורש 2 חתימות ולא רק את שלי ועם אבא של דנדוש אין כל קשר והוא לא מכיר בה אז יש דברים שאין מצב לעשות לה גם זה התקף שני בשלושה שבועות אחרי 3 חודשים שקטים אז מיותר הבדיקה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה