לקראת IVF ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום,
    אני נמצאת לקראת IVF ראשון.
    ביום חמישי-03/06 הייתי במעקב. באולטרסאונד ראו זקיק 1 בשחלה שמאלית + 5-6 זקיקים בשחלה ימנית. הזקיקים היו בערך בגודל 12-13 מ"מ והשאר קטנטנים.
    היום- 06/06 עשיתי שוב מעקב והפעם ראו 5 זקיקים בשחלה ימנית + 4 זקיקים בשחלה שמאלית.
    זקיק אחד בגודל 18 מ"מ ושאר הזקיקים נעים בין 15 ל-16 מ"מ. עובי רירית: 7.4
    תוצאות בדיקת דם:
    LH-2.6 IU/L
    Estradiol-10001 pmol/L
    Progesterone- 3.7 nmol/L
    נאמר לי לחזור לבדיקת דם + אולטרסאונד ביום שלישי- 08/06 ושהשאיבה כנראה תהיה ביום חמישי 10/06.
    האם לאור הנתונים שהתקבלו היום באולטרסאונד+בדיקת דם יום חמישי זה לא יהיה מאוחר מידי לשאיבה? לאור העובדה שהזקיקים התפתחו מהר אני חוששת שזה יהיה מאוחר. האם יכול להתרחש ביוץ למרות נטילת סינרל פעמיים ביום?
    האם האסטרדיול לא גבוה מידי?

מצטערת על ריבוי השאלות.

אשמח לעזרתך.

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הסבירות לביוץ תחת סינרל קטנה.תזמון השאיבה טוב . הוא נותן הזדמנות לזקיקים הבנוניים להבשיל. ה E2 אכן גבוה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה