שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי החלטנו לנסות להיכנס להריון כרגע אני עובדת כמלצרית ומחפשת עבודה אחרת כבר דיי הרבה זמן אך ללא הצלחה
    במקום עבודתי הנוכחי אני צריכה להרים ולהוריד כסאות מאוד כבדים ויש לי כל הזמן חששות שמא המאמץ הפיזי יזיק כשאכנס להריון. אמנם החלטתי שכשאכנס להריון בע"ה אז אבקש משמרות יותר קלות (עד לפחות חודש שלישי- שממנו והלאה אין סיכוי שאמשיך לעבוד כמלצרית גם אם לא אמצא משהו אחר...), אבל האם לדעתכן המאמץ הפיזי עלול להזיק, למשל בשלבים המאוד מוקדמים, או כשעוד לא נדע אם נקלטנו או לא?
    תודה
    ונ.ב הפורום מקסים ומאוד עוזר ומרגיע.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה.... ברוכה הבאה........

קודם כל בהצלחה... ובשורות טובות בקרוב......

אני בהחלט חושבת
    שמאמץ פיזי יכול להזיק עדיף להימנע מזה...
  • כן גם אני חושבת ככה... אוף... אני צריכה לחשוב על דרך יצירתית איך להתחמק מהמשמרות הקשות.
    יש לכן רעיונות?????
    חוץ מזה יש לי עוד שאלה- האם לבדיקת דם להריון צריך הפניה מרופא משפחה? רופא נשים? איך זה הולך?
    תודה מראש
  • אם את יודעת שאת רוצה הריון תשתדלי , לא תמיד זה מצליח אבל באמת תשתדלי לא להתאמץ מידי!!! זה לא שמעכשיו את מוגבלת חלילה אבל לא צריך להגזים!
    ומשמרות יותר קלות??? לא יודעת מעולם לא הייתי מלצרית....
    והכי חשוב
    בהצלחה!!!

הדס
  • לבדיקת דם צריך הפנייה מרופאת משפחה או נשים לבדיקת דם ( בטא)

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה