תחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן
    ההיסטוריה- אני נשואה כבר שנתיים עברתי לפני שנה וחצי הריון חוץ רחמי- ניתוח. ועברתי הפלה טיבעית לפני חודש וחצי בערך, מאז לא קיבלתי מחזור עדיין.
    שבוע שעבר עשיתי בדיקת הריון של יס או נו 6 ימים והיא יצאה חיובי, ממש חלש.

1. האם אפשרי להיכנס להריון לפני שמקבלים מחזור אחרי הפלה?
    2. היום עברתי בדיקת בטא והיא יצאה 93.60 איך יודעים איזה שבוע אני?
    3. הרופא שלי אמר לחכות עוד שבוע ולעשות עוד בדיקת בטא- יכול להיות שיש בעיה? סיכוי להפלה טבעית? הוא ממש לא הסביר את עצמו.
    4. יש סיכוי שבתחילת הריון יש הפרשה אדומה בהירה- דימום קל, שרואים מדי יומיים שלוש שנמשך יום, רק בזמן "ניגוב" בשירותים? זה מראה על בעיה?
    5. יש לכן "כללים" לאסור ומותר בתחילת הריון כדי שלא נעבור שוב הפלה? (ההפלה הקודמת קרתה בדיוק ביום שקבלנו אישור להריון מאוד מוקדם ולא ידוע הסיבה- כנראה בעיה כורמוזונים או משהו.)

תודה רבה מראש לכל המגיבות
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מאמי... מזל טוב....
    קחי נשימה... את בהריון

בקשר לשאלות שלך...

1. אומרים שאחרי הפלה בדיוק כמו לאחר לידה
    הגוף מלא בהורמנים ולכן יש אפשרות... ועובדה שאת בהריון

2. אי אפשר לדעת את השבוע לפי מספר הבטא
    אלא לפי תאריך הווסת האחרון...

3. הרופא אמר ל לבדוק שוב בטא כדי לוודא שהכל תקין
    והבטא מכפילה את עצמה... כל יומיים הבטא אמורה להכפיל את עצמה
    זה אומר שביום א' הבא בעז"ה
    צריכה לצאת לך תוצאה של 1500 בערך.....

4. לפעמים יש הפרשות חומות .... אבל צריך להיזהר מדימום....

5. אין "כללים" ואם יש הפלה ה' ישמור זה לא ממש תלוי בנו...
    אבל ממולץ להישמר מפעילות פיזית מאומצת... לא להרים כבד...
    לא להתכופף יותר מידיי... אל תיתקלחי במים חמים מידיי...
    ואני וויתרתי על יחסי מין בשבועות הראשונים...
    מומלץ גם להשתדל לא להתעצבן ולא להיות במתח ולחץ

זהו מאמו'ש שיהיה לך בהצלחה... בשורות טובות
  • מזל טוב

קבלת תשובה מפורטת ביותר, מעבר לזה אני יכולה להוסיף שכשמתרחשת הפלה זה לא בדיוק קשור בנו, או במה שעשית או לא עשית
    קחי נשימה עמוקה, תשתי הרבה ובעיקר תשמחי
  • אוף איזה ייאוש
    עשיתי היום בדיקת בטא נוספת, אחרי שלפני יומיים היא היתה 93, היום היא ירדה ל- 62, הרופאה אמרה שזה כנראה עוד הפעם הפלה טיבעית, ושאני צריכה מעכב לראות עוד יומיים ביום חמישי אם זה ממשיך לרדת, החיובי היחיד זה שאם זה ימשיך ככה לא אצרך שום טיפול כדי ל"היפטר" מימנו...

הפרוגסטרון יצא לי 5.20 מישהי יודעת מה זה בכלל? ומה זה אומר?

אוף ממש אין לי כוח להתחיל שוב את כל העסק, ועכשיו גם את כל הבדיקות שצריך לעשות אחרי שתי הפלות רצופות בתוך חודשיים, אין לי כוח לחזור לעבוד ולשום דבר.........
  • הוייייייייי מאמי

תעודדי ה' גדול.... אסור להתייאש...

המטרה קדושה קחי נשימה ותמלאי מצברים...

עם הרבה אמונה ותקווה זה יקרה בקרוב בעז"ה

• כחי נשימה עמוקה ותגידי לעצמך שכמה שזה עצוב הכל לטובה!!!
    אם העובר נפל הוא לא היה מספיק חזק ולא עלינו אף אחת לא רוצה לגדל ילד לא בריא.
    אז שוב נשימה עמוקה ויהיה בסדר

הדס
  • תודה לכל המעודדות!
    אני בשלב של מיני דיכאון כרגע, יותר ממה שנעבור ופחות ממה שעברנו...
    מה שבטוח יעבור בקרוב.
    אבל באמת תודה על התמיכה!
    שנשמע בשורות טובות מכולן כאן!!!!!!!!!!
  • יש מצב שזו לא הייתה הפלה לדעתי לפחות... אלא שאריות של בטא מההריון הקודם.....
    הרי אמרת בעצמך שלא קיבלת מאז מחזור... ממה שידוע לי יש להמתין למחזור אחד תקין לפני שממשיכים לנסות.... ביצעת בדיקה לוודא שהבטא התאפסה לאחר הההפלה???
  • הי כולן
    כן עשיתי בדיקות בטא במשך כמה זמן אחרי ההפלה הקודמת, כל יומיים שלוש לפי הוראת הרופא- בגלל ההיסטוריה שלי..., עד שהבטא הגיע ל- 0.20 שזה 100% שלילי לפי הבנתי.
    מה שמוזר זה שההבדיקות מתחילת שבוע שעבר ועד היום היו ככה:
    יום א'- בטא 93
    יום ג'- בטא 62
    יום ה'- בטא 28- לקחתי חיסון אנטידי
    יום א'- בטא 66 - הבדיקה היום. הרופאה שלי אמרה שלפעמים קורא שהבטא עולה- יורדת בהפלה, ואני צריכה עוד בדיקה עוד יומיים כדי לבדוק את זה. למישהי קרה כזה דבר פעם? אני רגילה שבטא יורדת ולא עולה בהפלה טבעית יש סיכוי שיש בעיה כלשהי? החיסון יכול להשפיע? מתי אמורים להגמר הדימומים?

אני ממש לא רוצה להגיע ל"התערבות חיצונית" כלשהי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה