היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התברר לי לפני כמה דקות שהביתא שלי חיובית!!!! ממש קשה להאמין אבל זה חיובי!!!!
אבל אני חייבת לשאול: נראה לי שהביתא נמוכה מדי ורציתי לשאול מה דעתכן... 20.5 - הביוץ 30.5 - ביתא = 5 6.6 - ביתא = 26
זה פשוט לא בדיוק מכפיל את עצמו, מה אתן חושבות?
10 תגובות
עמוד 1
יאוווווווווווו מאמי.... לא נורא שזה לא ממש מכפיל את עצמו... תמשיכי לבדוק... בעז"ה זה יסתדר.... לא לאבד תתקווה... יאוווווווווו איזה אושר....
בס"ד
מאמי אני לא כל כך מבינה בזה.. אבל....... אני מחזיקה לך המון המון אצבעות גם ברגלים אם צריך. מתפללת בשבילך ובע"ה נשמע בשורות!!!!!
בהצלחה. קבלי
בהצלחה ובשורות טובות
ואו מותק איזו בשורה משמחת!!! אין לי מושג לגבי הביטא, אולי כדאי לשאול את ד"ר ישי... הלוואי שהכל יסתדר!!!
מזל טוב הבטא עלתה שזה כבר נפלא תמשיכי לעדכן
אני כל כך שמחה בשבילך.היה לי עצוב לקרוא את מה שכתבת קודם ועכשיו אני ממש שמחה. מגיע לך מתוקה על כל מה שעברת ועל "קצת לבד"...מבינה אותך כל כך. מאחלת לך המון המון בהצלחה ותעדכני..רק בשורות טובות
בנות, תודה רבה על התמיכה!
דיברתי עם הרופא המטפל שלי הוא אמר שזה קצת נמוך ושאני צריכה לעשות עוד בדיקה מחר. בנות, תחזיקו לי אצבעות שזה יסתדר, בבקשה אני מחכה ל כל כך הרבה זמן שכבר היה לי קשה להאמין שזה יכול לקרות.
גם עכשיו ההרגשה היא רחוקה מלהיות מושלמת (בשל החששות שמא ההריון לא תקין חלילה), אבל אני מקווה לטוב ומודה לה' שנתן לי לפחות את זה...