היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם אני מצטרפת ב"ה שהכל יסתדר לך לטובה וקבלי בשורות טובות
יסמין
בס"ד
בוקר טוב בנות יקרות שלי!!!!!!!
ברוך השם ברוך השם ברוך השם..... ולפני הכל ברוך השם!!! הצליחו להפרות 16 עוברים!!!!!!!!!!
היום ב14:00 יגידו לי אם להחזיר או לא. בגלל שיש לי גירוי יתר בשחלות והתוצאות של הבדיקות דם גבוהות מאוד!!
אני שמחה אתן לא מאמינות!!!!
וואו מאמי מדהים... את רואה שלא ההית צריכה לדאוג... אני שמחה בשבילך נשמה . יהיה בסדר בנוג להחזרה אל תדאגי בסוף הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר. בהצלחה יקרתי שיהיו בשורות טובות בשעה שתיים תעדכני אם בא לך בהצלחה מאמי חיבוק וירטואלי ממני
יסמין
בס"ד
תודה רבה נשמתי... ברור שאני יעדכן אותך.. התרגלתי אלייך.. לא יכולה להעביר יום אחד בלעדייך..
היי מתוקות
שמחה 82 אני ממש שמחה בשבילך 16 ביציות יפה מאוד טפו טפו טפו...... מה עם ההחזרה??........
יסמין יפתי... מה שלומך??..... זהו עכשיו את ממש קרובה... תשרדי את היום ומחר ואז.... בעז"ה בשורות טובות...
תעדכנו... גם אני התרגלתי אליכם
בס"ד
בוקר טוב בנות. החודש אני לא מחזירה עוברים. הרופאים אומרים שלא כדאי כי יש לי גירוי יתר שחלתי. והבדיקות דם יצאו גבוהות מאוד. בע"ה בווסת הבאה. אני צריכה להתקשר ואז נבצע החזרה. תודה לכן על הכל... אוהבת...
לא נורא מאמי...
בעז"ה חודש הבא בשורות טובות
לא נורא נשמה... הכי חשוב הבריאות ב"ה ילדים יהיו והרבה. תרגישי טוב ,שמרי על עצמך. וזה יעבור מהר נשיקות וחיבוקים בובה