החזרת עוברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב1/06 עברתי החזרת מוקפאים אחד לא שרד והשני היה בעל 4 תאים העם העובר הוא טוב?
    אחרי 5 ימים של החזרה עד היום אני מרגישה כאבי מחזור, התכווצויות בבטן מה זה אומר שמחזור מקדים או שמה??? בנות אני מאוד בלחץ
4 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה! את יודעת שאסור להיות בלחץ. גם אני עברתי החזרה ב31.05. אצלי החזירו שניים עם 8 תאים. גם אני קצת לחוצה ולא יודעת מה קורה...לצערי אנחנו לא יכולות לדעת מה קורה בגוף...אם זה צריך לקרות אז זה יקרה. 4 תאים או 8 תאים או .....זה לא תלוי בנו...אין לך מה להיות בלחץ.דברי איתו ותחשבי שזה מצליח .אני מאחלת לך את זה ותעדכני.שיהיה המון המון בהצלחה...
  • ang צודקת.... חוץ מלשמור על עצמך להיזהר...
    לא להרים כבד... לשתות הרבה...
    להשתדל לנוח ולא להתאמץ....
    וכמובן להתפלל ולהאמין שבסוף יהיה טוב...
    חוץ מזה אין יותר מידי מה לעשות

הכאבי מחזור מדומים האלה מוכרים לי....
    הלוואי שזה מהסיבה הנכונה

בהצלחה לשניכם... ולכל מי שמחכה
  • תודה בנות.
    שיהיה לנו רק בשורות טובות מחזיקה לכול הבנות.
  • הכל מלמעלה....
    מי אני שאוכל לאמר לך האם העובר עם 4 תאים הוא טוב ועד כמה...

אבל אני ממש ממש מקווה בשבילך שזה יתפוס ותזכי להריון תקין, קל ובססופו ל או חמודים שאין כמותם בעולם!!!!!!

מחזיקה לך אצבעות, מתוקה ,
    ותעדכני...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה