דימום קל בתחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכל המדהימות
    יש לי שאלה זה בסדר שיש דימום קל (אדום בהיר- בניגוב) בתחילת הריון ללא כאבים?
    הדימום קצת התגבר היום בבוקר כשקמתי אבל עדיין רק בניגוב רואים זאת. יכול להיות שיש בעיה? מה לעשות אם אני לא מצליחה לתפוס את הרופאת נשים שלי?

בדיוק אתמול עשיתי בדיקת בטא והיא יצאה 93.60 ואני חודש וחצי אחרי הפלה טיבעית. כך שאין לי מושג איזה שבוע אני.
    יכול להיות שזה שוב הפלה טיבעית? פעם שעברה היה לי בטא 27 תחילת שבוע ואחרי 5 ימים 250 ובאותו יום שקיבלנו את ה- "חיובי" התחילה ההפלה הטבעית.יום לאחר מכן בטא 107.

אני ממש בלחץ ואין לי את מי לשתף חוץ מכן, כי אם אשתף את "אישי" יותר מידי, הוא רק ילחיץ אותי יותר- ואני יודעת שזה לא טוב, והמשפחה עדיין לא יודעת- למה סתם להלחיץ?!
    אין לי כוח שוב להיתאכזב.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,

באתר כאן יש טבלה נהדרת של ערכי ביתא המתאימים לכל שבוע של הריון כאשר מתחילים לספור מן היום בו קיבלת את הוסת האחרונה. מתוך הטבלה:
    שבוע 4: ערכי הביתא 10-425 יח'
    שבוע 5: ערכי הביתא 19-7340 יח'

הפערים ענקיים אבל כנראה שאת איפשהו בשבוע 4-5, נכון? אם ככה, אז ייתכן מאוד והדימום נובע מהשתרשות והוא תקין לחלוטין (מה שמרגיע גם זה שאין כאבים).
    דרך אגב, גיסתי עכשיו בחודש חמישי ועדיין יש לה דימומים (למרות שההריון נחשב לתקין לגמרי).

מבחינת הביתא, אם את בתוך התחום, אז זה כבר התחלה טובה . אבל את תהי חייבת לעשות עוד בדיקה בעוד יומיים שלושה ולראות את השינוי.

בכל אופן, אני מחזיקה לך מיליון !
    ומאחלת לכולנו בשורות טובות!
  • זה נורמאלי שיש דימומים בתחילת ההריון!
    כשהייתי בחודש שלישי בערך עם בתי הבכורה היה לי דימום בניגוב נלחצתי מאוד ומיד נסענו למיון.
    הרופאה שם אמרה לי שזה נורמאלי ותקין וברוך השם הבת שלי כבר בת שנה ושמונה
    אז אין צורך בדאגה מיותרת!

הדס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה